TREDAL 15-850 BÅTHENGER MED BREMS! 680 KG NYTTELAST - SPIRAX FJÆRING

Til salgs
18 990 kr
Båthenger med bremser og hele 680kg nyttelast fra den Norske produsenten Tredal!

Håndlaget i Norge - for Norske forhold og utstyrt med det legendariske Spirax fjæringsystemet med dobbeltvirkende støtdempere. Utrolig god henger etter bilen.

God henger for enkel og hurtig sjøsetting. Med denne hengeren håndterer du både sjøsetting og opplag alene. Hele hengeren "deles" og det er standard med solid vinsj.

Maks nyttelast: 680kg
Totalvekt: 850kg
Total bredde: 159cm
Total lengde: 487cm
Dekk: 5.00 - 10
Nesehjul: Ja
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-18. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 8, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar Lykkes Veg 8, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 191861324
Sist endret 13. des. 2020 09:48

Rapporter annonse