Norskprodusert stillas

Til salgs
10 kr
STRAND STILLAS, er et Norskprodusert aluminiumstillas beregnet for profesjonell bruk på større og mindre jobber innen bygg og anlegg. Eksempelvis nybygg, rehabilitering, fasadearbeid, takarbeid, malingsarbeid osv. Stillaset er typegodkjent av Arbeidstilsynet i stillasklasse 3, dvs 200 kg/kvm (Typegodkjenningsnr 50/14). Og har alle nødvendige sertifikater for omsetning og bruk i Norge.
Vi tilbyr et stort antall forskjellige stillaspakker, som leveres komplett med alle monteringsdetaljer. Stillas kan selvsagt også bestilles i store, eller små egendefinerte kvanta alt etter behov. Kontakt oss for tilbud, eller handle enkelt og greit i vår nettbutikk, der vi tilbyr det meste av stillas og tilbehør.

De fleste komponentene i STRAND STILLAS er av aluminium, og derfor mye lettere å håndtere enn tilsvarende komponenter av stål.
Våre doble rekkverk av aluminium, med innebygde skråstag, gjør monteringen enkel og sikker, samt at stillaset blir ekstra stabilt.
Stillasgulv leveres som standard i hel aluminium eller kompositt panel.
Lettfattelig monteringsanvisning på Norsk ligger på våre nettsider.

STRAND STILLAS har modulmål 3,07 m, og er derfor kompatibelt med de fleste andre stillassystemer. Spør oss gjerne om du har et stillas som du ønsker å kompletere, men er usikker på om det passer med STRAND STILLAS.
Tilstand Ny

Generell info

Hos oss i Strand Stillas AS, kan du gjøre en trygg og god stillashandel. Bedriften ble etablert i 2002. Siden den gang har vi drevet med salg, utleie og montering av stillaser.
I Januar 2020 ble aluminiums-produksjonen flagget hjem til Sunnmøre, der produksjonen i all hovedsak blir utført av topp moderne CNC-maskiner og sveiseroboter.
Robotisert Norsk produksjon gjør at vi leverer stillaser som holder høy kvalitet, samtidig som prisene våre er konkurransedyktige med andre sammenlignbare leverandører.
Vi legger stor vekt på å levere omgående etter bestilling, og har derfor alltid store mengder stillas på lager. Stillas leveres både med bil og båt til gunstige priser over hele landet !

Kontakt oss for en uforpliktende stillasprat !

Djuvika 33, 6143 Fiskå

Annonseinformasjon

FINN-kode 191651053
Sist endret 25. mar. 2021 10:55

Rapporter annonse