INAKTIV

Lystige Ringo fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Ringo har fått navnet sitt pga halen! Den er sort med en hvit ring ytterst. Han er en skikkelig kul guttepus som kommer mot deg og legger seg gjerne ned for kos umiddelbart. Han har nydelige intense øyne som er så fint til den sorte blanke pelsen.

Han har racing-gen og er superrask over gulvet. Han er leken og liker det meste som du tar frem til lek. Han er glad i mat og tar imot kattesnack med to små søte poter. Sørg gjerne for å ha jeans på da han lett kommer oppover foten for raskest å ta imot noe godt! Det prøver vi å venne av!

Han er glad i andre katter og er vant med store barn. En god pus som bare venter på akkurat deg!

Ringo er født 24.05.2020.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4320 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 191463037
Sist endret 2. jan. 2021 20:29

Rapporter annonse