Fangkatten Bertram fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Bedagelige Bertram søker kosete familie

Bertram er en tøysekopp av dimensjoner, en etterdilter, mammadalt, og en intens fangkatt med bøttevis av personlighet. Han ble funnet av Dyrebeskyttelsen etter minst ett år ute alene, og er veldig gira på å ta igjen for tapt kosetid.

Bertram, eller Bertie som han kalles av fostermor, trives aller best når han kan enten ligge på fanget eller rett i nærheten. Han er det stikk motsatte av sky, og digger nye mennesker, så lenge de er villige til å kose med ham. Han elsker alle former for oppmerksomhet, og gnir seg på beina til både fostermor og gjester, mens han gir høylytt beskjed dersom han føler han får for lite kos.

Bertie er veldig tolerant, og har ingenting i mot å bli plukket opp eller å bli klappet på magen. Uansett hvor han ender opp, vil hans nye familie være verdens heldigeste.

Bertram er født 31.01.17.

Denne katten er FIV-positiv. FIV-positive katter har et svekket immunforsvar, og skal for sin egen sikkerhet holdes som innekatter for å unngå skade og sykdom, i tillegg til å forebygge eventuell smitte.

Det finnes dessverre ingen behandling mot FIV, men en sunn og frisk katt kan leve lenge med FIV. FIV-katter trenger det samme som alle andre katter: en god ernæring og en stabil, stressfri hverdag for å leve et like langt og godt liv som andre katter. Det er et krav at de som velger å adoptere en FIV-positiv katt holder den innendørs. Dette for dens egen og andre katters sikkerhet. FIV er smittsomt til andre katter via blodoverføring. En positiv katt må derfor heller ikke bo sammen med katter som ikke er FIV-positive for å unngå eventuell smitte.
Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!
Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4005 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 191462552
Sist endret 8. mai 2021 11:07

Rapporter annonse