Sjenerte Bloom fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren ønsker seg fosterhjem

Til salgs
Hva Bloom har opplevd i sin tid som hjemløs vet vi lite om, men hun var veldig skeptisk til alle tobeinte når hun kom til oss.

Hun har likevel lært seg at mennesker betyr mat, varme og trygghet og har ingen problemer å være rundt oss. Men hun tør ikke helt å slippe skepsisen – det er her det trengs et sta menneske som har nok tålmodighet og aksepterer at det tar tid å vinne denne jentas tillit.
Bloom er en nysgjerrig kattejente og liker å utforske når hun vet at omgivelsene er trygge. Hun tåler at mennesker gjør tilnærmingsforsøk, og er ikke redd å vise tegn at nå er det nok. Gir man seg ikke, bruker hun klør, så denne jenta vet hva hun vil. Men i utgangspunkt må hun være fortrolig med et menneske, så fremmede knurres det på frem til hun vet at dette er hennes menneske.

Vi vet at det sitter en skjønn personlighet i Bloom og den vil komme frem hvis hun får lov å lande trygt og godt i et fosterhjem som gir henne sjansen. Får hun tid å roe seg, kan denne jenta jobbes med i hennes tempo. Det viktigste er alltid tid – mye tid med kun å være i samme rom, å bare vise henne at mennesker ikke vil henne vondt. Hun kan bestikkes med litt snacks og etter hvert utfordres litt med forsiktig kos.

Veien til denne jentas hjerte er nok ganske lang, og Bloom trenger derfor et dedikert menneske som ikke er redd for en langtidsrelasjon. Katter som Bloom har blitt sviktet av mennesker tidligere i livet, men kan lære å stole på mennesker som har et stort hjerte. Belønningen man får når man oppnår tillit, er en ubeskrivelig følelse og viten at man har endret et katteliv til det bedre.

Er du mennesket som kan vinne Blooms tillit?

Send oss en epost til nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no og få mer info om det å være fosterhjem.

4352 Kleppe

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 191462264
Sist endret 1. apr. 2021 11:31

Rapporter annonse