Kjærlige Bean fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Bean er en utrolig søt katt som elsker å ligge nær folk og bli kost med. Han elsker alle og alle elsker ham! Han får aldri nok kos, og han forventer kos hvis du er i nærheten. Han er veldig rolig og nyter å sove hele dagen i en komfortabel seng (din) eller sofa.

Han er en nervøs katt av natur og liker ikke kaos eller høye lyder. Han lager ikke mye lyd selv, bortsett fra noen få minutters bruk av klorebrettet hver kveld og noen små knirkemjau når han vil ha ekstra oppmerksomhet. Han er veldig veloppdragen! Han er veldig lett å holde og bære rundt.

Han er ikke så leken når andre ser ham, men leker i skjul under sengen eller mens menneskene er i et annet rom. Han blir lett hypnotisert av litt katte-TV på en iPad.

Bean hadde passet perfekt i et hjem med noen som ofte er hjemme - han elsker mennesker og vil alltid være nær dem og få kos. Han ville også gjort det veldig bra i en familie med eldre barn (tenåringer), da han ikke er glad i støy eller små barn som leker.

Du ser kanskje på bildene at Bean har 3 øyelokk fremtredende. Han har vært til utredning for dette hos flere veterinærer, men alle tester var negative og alt tilsier at han er en frisk og fin pus. Dersom dette skulle skape problemer på et senere tidspunkt vil DNNJ dekke utgiftene forbundet med dette.

Bean er FIV-positiv men har blitt sjekket av flere veterinærer og er en veldig glad og frisk pus. Han kan ikke streife ute på egenhånd, men han elsker luktene og severdighetene utenfor. Han sitter innimellom hele dagen i et vindu på gløtt og henger med nabokatten som kommer til vinduet. Selen og båndtvangen hans gjør ham litt nervøs, men med litt skånsom trening blir han absolutt gjerne med på turer gjennom et rolig nabolag.

Bean er født 21.11.17.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Denne katten er FIV-positiv. FIV-positive katter har et svekket immunforsvar, og skal for sin egen sikkerhet holdes som innekatter for å unngå skade og sykdom, i tillegg til å forebygge eventuell smitte.

Det finnes dessverre ingen behandling mot FIV, men en sunn og frisk katt kan leve lenge med FIV. FIV-katter trenger det samme som alle andre katter: en god ernæring og en stabil, stressfri hverdag for å leve et like langt og godt liv som andre katter.

Det er et krav at de som velger å adoptere en FIV-positiv katt holder den innendørs. Dette for dens egen og andre katters sikkerhet. FIV er smittsomt til andre katter via blodoverføring. En positiv katt må derfor heller ikke bo sammen med katter som ikke er FIV-positive for å unngå eventuell smitte.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4020 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 191462264
Sist endret 5. jan. 2021 11:11

Rapporter annonse