Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Lea

Til salgs
1 200 kr
Lea kom inn til oss 1/7-20 etter å ha gått ute på en gård i Lensvika. Vi antar at hun er ca to år gammel. Hun har en korthåret pels som er svart og hvit. Hun kom også inn med sine tre små, Lone, Lotte og Lise som nå er blitt adoptert!

Lea er en beskjeden frøken som finner ut, litt etter litt, at mennesker ikke er så skumle. I starten turte hun ikke å bevege seg mye når fosterhjemmet var i nærheten, men nå kan hun bevege seg på gulvet uten mye bekymring. Hun elsker også å leke, og utforske, så det går i riktig i retning! Fosterhjemmet øver nå på å ta på henne for å kose med henne. Hun tåler for vær dag litt mer, men er litt jobb igjen der. Så derfor trenger Lea ett hjem som kan tilby henne tid og forståelse for at alt ikke er helt trygt enda. For med tid og kjærlighet vil Lea bli en fantastisk katt til en familie som kan tilby rolige omgivelser. Hun passer nok best til en familie uten små barn.

Lea er klar for adopsjon! Hun er kastrert, vaksinert og id-merket. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til når hun er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Lea. kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 191453249
Sist endret 14. sep. 2020 01:19

Rapporter annonse