Start turen hos oss!

På lager! Thule EasyFold XT3 sykkelholder / sykkelstativ for hengerfeste

Til salgs
7 349 kr
Veiledende: 9.999,- . Vår pris kun 7.349,- !

Thule EasyFold XT 3 er et kraftig sammenleggbart, kompakt og brukervennlig sykkelstativ for opp til 3 sykler på hengerfestet, for alle typer sykler. Stativet ble BEST i TEST i sykkelholdertest hos NAF.

EasyFold XT 3 er fullstendig sammenleggbart for enkel montering, håndtering og oppbevaring. Høy lastekapasitet gjør det mulig å transportere elsykler og tunge terrengsykler. Enkel festing av syklene med avtakbare rammeholdere med låsbare Thule AcuTight-momentbegrensningsknotter som klikker når de når optimalt moment
Stor avstand mellom hjulholderne gjør det mulig å transportere kraftige sykler med stor akselavstand. Justerbare pumpespenner med ekstra lange hjulstropper gjør det enkelt å feste hjulene (opptil 4.7"), og transport av sykler med ekstra kraftige hjul er mulig
Smart fotpedalvipping for enkel tilgang til bagasjerommet selv når sykler er montert. Det er enkelt å montere og justere sykkelstativet før strammehåndtaket lukkes, takket være stabiliteten i hengerfestet. Ergonomisk transport av sykkelstativet er enkelt takket være integrerte transporthjul og bærehåndtak. Stativet er ferdig montert, det er ikke behov for verktøy. Du kan for øvrig låse syklene til sykkelstativet og sykkelstativet til hengerfestet (låser følger med!).

Tekniske spesifikasjoner:
Maks. antall sykler: 3
Lastekapasitet: 60 kg
Maks. sykkelvekt: 30 kg
Mål: 123 x 83 x 86 cm
Dimensjoner sammenbrettet: 31 x 83 x 86 cm
Vekt: 23.1 kg
Passer rammedimensjoner: 22–80 mm
Avtakbare rammeholdere: Ja
Avstand mellom sykler: 22/19 cm
Hjulmontering på justerbare holdere: Pump buckles
Vippefunksjon: Ja (også med sykler)
Vippefunksjonen lar deg komme til bakluken på bilen!
Baklys: Integrert i holderen
Strømtilkobling: 13-pin
Kompatibelt med One Key-systemet: (Ekstrautstyr)
Syklene kan låses til sykkelstativet: Ja
Låsbar til bilen: Ja
Tilstand Ny

Generell info

Kjære kunde.

Sjekk våre åpningstider, og kjøreanvisning på våre nettsider; www.NTS.no ! Du finner Norges råeste tilhenger og terrengkjøretøysenter på Ramstadsletta 18, 1363 Høvik.

Vi følger med og tilpasser oss fortløpende myndighetenes anbefalinger og tiltak. Vi har fokus på hygiene og har håndtrykkfri sone hos oss.

Bruk munnbind ved besøk hos oss. Berøringsfri håndsprit står fremme. Det er rom for å holde avstand og kontaktflater rengjøres hyppig.

Vi ber om forståelse for at vi:
- Ikke håndhilser
- Holder mer avstand enn vanlig
- Hoster i armslag eller i papir
- At vi er nøye med håndhygiene
- At vi kan være mindre bemannet enn vanlig
- Holder stengt i helger når det er gult / rødt nivå

Vi tar forbehold om feil, i prislister, detaljer, tekniske spesifikasjoner etc. i våre annonser, herunder bilde- og videomateriell.

Ramstadsletta 18, 1363 Høvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 191028192
Sist endret 15. jan. 2021 08:44

Rapporter annonse