Merida Silex+ 6000 - 2021 inne nå!

Til salgs
34 000 kr
Tiden hvor den halvtunge terrengsykkelen utgjorde altmulig-sykkelen er forbi. Nå er det grussykkel som gjelder, og Silex er Merida sitt svar på sykkelen du (nesten) kan bruke til alt, hver dag, hele året. Treningstur i marka, pendlersykkel til og fra jobb, fisketur på fjellet eller langtur i helgene – Silex tar alt.

Da Merida designet Silex, valgte de en litt annen tilnærming enn de fleste andre merker. I stedet for å tenke en klassisk cyclocross med litt flere festemuligheter, valgte Merida å tenke helt nytt. Hvordan kombinere landeveisykkelens egenskaper, med commuter-sykkelens avslappede sittestilling og terrengsykkelens kontrol og fleksibilitet. Resultatet ble en grussykkel, med et langt overrør, høy og oversiktig sittestilling, kort stem for god kontrol, kombinert med en stiv og komfortabel ramme, store dekk og masse festemuligheter – en helt rå alt-mulig-sykkel!

Silex+ 6000 blir levert med Merida sin CF2 karbonramme, som gir plenty med komfort, uten å kompromisse på stivhet og handling. Sykkelen er satt opp med mulighet for både 650b(27.5") dekk, og smalere 27/28" grus og landeveissdekk, med plass til fulle skjermer foran og bak. Silex+ kommer levert med 650b-dekk, som gir økt komfort og feste på grus og ujevnt underlag, men som fremdeles ruller godt på hardere asfalt.

Festemuligheter for styrevesker, sidevesker foran og bak, opptil 3 flaskeholdere, mulighet for integrert bagasjebrett, og plass til piggdekk vinterstid. Kommer med karbongaffel for ekstra komfort og kontroll.

Silex+ 6000 er utstyrt med Sram Force 1x11 gruppesett, og hydrauliske skivebremser for optimal kontroll og stoppekraft. Merida Expert-hjulsettet er spesialutviklet for Silex+, og gir god holdbarhet og stivhet, samtidig som man holder vekten nede.

Silex+ er rett og slett den ultimate alt-mulig-sykkelen! Kom innom oss på Lysaker eller Røa og sjekk ut utvalget vårt av sykler, og ta en prat med en av våre sykkeleksperter. Velkommen til Bikefixx!

For fulle specs, sjekk ut: https://www.merida-bikes.com/en/bike/663/silex-6000


Gravelsykkel Grussykkel Grus Sykkel Cyclo Cross Cyclocross Sykkelkross Landevei Merida Silex
Sykkeltype Annet
Tilstand Ny

Generell info

Bike Fixx er norges råeste sykkelverksted og sykkelbutikk. Vi tilbyr sykkelservice både til både privatpersoner og bedrifter. Våre servicemekanikere er eksperter og utfører sykkelservice på alle typer sykler inkludert elsykkel, high end terreng og landevei på vårt hovedverksted i Philip Pedersensvei 22 på Lysaker eller på din arbeidsplass. Gjør din handel hos faglig dyktige Bike Fixx.

Bike Fixx
Philip Pedersens vei 22
1366 Lysaker

Åpningstider
Mandag-Torsdag 7-17
Fredag 9-15

Bike Fixx Røa
Vækrøveien 203 A
Mandag til Fredag 7-16
Lørdag 10-15

Philip Pedersens vei 22, 1366 Lysaker

Annonseinformasjon

FINN-kode 190990422
Sist endret 20. jan. 2021 11:28

Rapporter annonse