Kosepusen Banjo fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 400 kr
Banjo- en høy, mørk kjekkas på jakt etter seriøst forhold.

Banjo er en underlig skrue. Han elsker kos og har ingen kjente rør-meg-her-og-dø-soner. Allikevel er det først etter en måned at han har nedverdiget seg til å oppsøke folk for oppmerksomhet.

Skjønnhetssøvnen tas meget alvorlig. Har Banjo først lagt seg til å sove midt i trappa, så kommer Banjo til å sove midt i trappa, samme hvor mange hylende unger eller lass med klesvask som skal forbi. Eneste som kan forstyrre ham er mennesker i regntøy. Sprøyter, kloklipping eller fjerning av sting er ikke verdt å legge merke til en gang.

Selv om Banjo er en voksen kattegutt på ca 5 år oppfører han seg som en kattunge så fort lekene rører på seg, og det går helt fint å leke med litt mindre barn (selv om vi har fått litt klager på at "den svarte pusen ikke vil dele") under tilsyn av voksne.

For tiden bor Banjo med med en annen stor kattegutt, noe som går greit, men ikke mer, så kanskje et hjem der han kan være enehersker er det beste. Banjo er ikke spesielt interessert i å sitte på fanget eller å bli løftet, men med sine 6kg er det kanskje like greit.

Klar for å treffe drømmeprinsen?

Banjo er født ca 01.07.2015.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4315 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 190983467
Sist endret 14. jan. 2021 08:26

Rapporter annonse