INAKTIV

Herlige Marvin fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Herlige Marvin bor i fosterhjem med mor, 3 brødre og 3 andre voksne katter.
Han er veldig flink å "hjelpe" fostermor. Om kattedoen skal renses, så er han med. Og når gulvet skal feies, skal både kost og feiebrett fanges.

Felles for alle ungene:
Alle 4 er veldig sosiale og trives best sammen med andre katter, hvis de ikke ser de andre kattene eller oss mennesker går de og mjauer. Og når vi roper på de kommer de springende mot oss med halen til værs.

Mor er litt redd den ene katten i huset (en stor Maine Coon) og har skremt både seg sjøl og ungene flere ganger, når hun har sett han. Da springer de og gjemmer seg, men kommer raskt frem igjen. Ungene er ikke redd den store katten til vanlig.
De er ikke vant med små unger, her i huset er det bare voksne og to store ungdommer.

Marvin er født 12.10.20, leveringsklar 4 januar.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4150 Rennesøy

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 190983202
Sist endret 29. des. 2020 12:06

Rapporter annonse