Sosiale Artemis fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Artemis er en sprudlende og kjærlig ungjente som vil bringe solskinn inn i ditt hjem.

Hun er energisk og veldig sosial. Hvis det skjer noe er hun rett rundt hjørnet, for hun må få med seg alt og vil gjerne være midtpunket selv.

Artemis er veldig glad i våtfor og kattefløte, mens tørre, harde matvarer og snop ikke er like spennende. Når denne frøkna kom inn til oss viste det seg at hun hadde noen skadet tenner i munnen sin. Disse måtte trekkes, og det forklarer nok også det skjeve smilet som gjør henne ekstra søt.

Hun er snakkesalig og selskapssyk, og selv om hun ikke har hatt menneskelig kontakt mer enn et par måneder har hun raskt blitt glad i klapping og kosing. Hvis hun står foran bena dine og piper vil hun enten ha mat eller kos. Det går foreløpig litt klossete, og hun vil helst styre selv. Hun er litt nervøs ennå, men hvis det blir for mye sier hun fra. Hun kommer raskt tilbake for mer kos, og det vil hun nok mestre på kort tid siden hun er så motivert!

Den unge damen er intelligent og lærer fort. Hun ser ut til å forstå ordet "middag", som er dagens høydepunkt! Hennes favorittleker er en mus som piper når hun leker med den og en "fiskestang" med leke på.

Hun kan kjede seg i ett rolig hjem, så vi ser for oss at hun vil trives i en familie med barn og gjerne andre dyr som tåler litt lek. Hun vil nok like å gå ut når den tid kommer.

Artemis er født 23.07.2019.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262

Kontonummer: 1503 41 20789

4070 Randaberg

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 190982366
Sist endret 5. jan. 2021 11:12

Rapporter annonse