Video

INAKTIV

Satt på vent- Bestevennene Prinsen og Inez fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Inez kom inn i juli med mor og to søsken fra Bryne etter at de hadde oppsøkt en hage i let etter mat. Da han kom i fosterhjem lå han store deler av døgnet gjemt under stolen til fosterhjemmet, og ventet til det var rolig i huset så han kunne komme ut å bli kjent med omgivelsene. Inez kan nå ligge timesvis å kose seg i armkroken til fostermor, men er enda litt skvetten ved høye lyder eller brå bevegelser.

Prinsen kom inn med to søsken i juli fra Sandnes, etter å ha blitt funnet inni et steingjerde. Som siste igjen fra kullet ble han satt sammen med Inez, som ble hans aller beste venn på under en uke! Guttene springer rundt i leiligheten og jager den røde laserprikken, fyker opp og ned klatretreet og leker med fosterhjemmets barn på 11 og 12 år. De leker kjempefint sammen, vasker hverandre og ligger tett sammen når de sover. De ligger helst sammen på fanget til fostermor i masse timer for å få kos. De som vil adoptere Inez og Prinsen må forberede seg på myye kos og lange kosestunder med guttene.

Når det kommer besøk piler de under stolen, men kommer fort frem igjen og er nysgjerrig på hvem som har kommet på besøk. De passer nok derfor best inn i et forholdsvis rolig hjem uten små barn eller hund.

Inez og Prinsen har vært en enorm støtte for hverandre, og har blitt nært knyttet på kort tid. Håpet er derfor at guttene skal få lov til å bli adoptert sammen, da de har funnet fred og glede i hverandres selskap.

Prinsen er født 08.06.2020.
Inez er født 29.05.20

Kr 1600 pr katt.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262

Kontonummer: 1503 41 20789

4021 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 190981704
Sist endret 11. jan. 2021 21:23

Rapporter annonse