Nysgjerrige Noah fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Hei,
Jeg heter Noah, og en ting du bør vite om meg først er at jeg elsker å utforske og leke, og at jeg også er utrolig modig! Da jeg først kom hjem til fosterfamilien min, var jeg ikke redd i det hele tatt. Alt var nytt, og kanskje var jeg litt sjenert i starten, men jeg var mer nysgjerrig enn noen gang. Jeg gikk rundt til alle soverommene, deretter stuen og kjøkkenet før jeg ploppet meg ned på en av sengene deres og sovnet tvert. Modig, synes du ikke? Og jeg ble belønna med latter og kos, og fra da av visste jeg at jeg ville passe helt fint inn.

Jeg liker å sove. Ganske mye. Og jeg liker mye kos også. Fosterfamilien min gir meg mye, mye kos og klør meg bak ørene, og jeg elsker det. Det gjør meg så veldig glad. Og når jeg ser dem, løper jeg opp til dem og faller ned på ryggen, sånn at de kan klø meg på magen også. Min favoritt er når de klør meg rett under haken! Det får meg til å spinne som ingenting annet.

Jeg er en veldig aktiv katt (selv om jeg liker å sove for det meste!). Jeg løper mye rundt og jager alle lekene mine. Familien min vet når jeg vil leke fordi jeg begynner å svirre med halen og mjaue høyt. Da må de ta frem lekene mine på en gang, spesielt musen! Ellers jager de meg rundt fordi jeg elsker det også! Og når jeg er ferdig med å leke, klatrer jeg opp i en av sengene deres og sovner. Jeg liker ikke å være alene. Uansett hvor familien min er, det er der jeg vil være. Jeg liker å følge dem rundt. Når de gjør sine rare menneskelige ting, sniker jeg rett bak dem for å observere dem. Og det er gøy fordi de noen ganger er så opptatt at de ikke legger merke til meg, og når de gjør det, ler de og gir meg ros, og jeg vet at de er stolte av snikeferdighetene mine. Det får meg til å føle meg som en ekte jeger!

Jeg liker ikke lukkede dører. De skiller meg fra familien min. Så hvis du lukker en dør, kan du finne meg mase på den til noen åpner den, og så løper jeg rett inn. Det er fordi jeg vil være der all støyen er! Jeg vil vite hva de gjør eller snakker om, eller om de vil leke med meg hvis jeg spør. Jeg har en veldig delikat mage og jeg har hatt problemer med mat på lang tid nå til familien min begynte å gi meg allergi mat, og nå er jeg ok! Måltidene mine er overvåket, og jeg spiser bare i små porsjoner (rundt 3 til 4 ganger) hele dagen.

En av mine favoritt ting å gjøre er å sove ved siden av familien min. Om natten krøller jeg meg opp ved siden av en av dem og sovner. Det får meg til å føle meg trygg og på en god dag (for dem) sover jeg hele natten og begynner bare å mjaue om morgenen. Men noen ganger står jeg opp midt på natten og vil leke, og det er morsomt å gå over dem og sjokkere dem våkne. De ser så forvirrede ut når de våkner. Men for det meste er jeg en søt og rolig katt. Jeg liker å tilbringe mesteparten av dagen i vinduskarmen og se på fuglene og hva nabokattene gjør. Jeg er også bra med barn og store familier siden den forrige fosterfamilien hadde en baby og små barn, og min nåværende familie er ganske stor.

Jeg vil virkelig elske en familie som er morsom og snill som meg. Hvis dere er der ute, håper jeg vi snart kan finne hverandre!
Mvh,
Noah

Jeg er forresten estimert født 22.01.20.

Denne flotte pusen ønsker seg trygge utemuligheter i sitt nye hjem. Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4052 Røyneberg

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 190759301
Sist endret 18. jul. 2021 23:37

Rapporter annonse