Vakuumtoalett Vortex 12V uten trykkvann

Til salgs
17 499 kr
Vakuumtoalett Vortex er et vannspylende toalett som gir deg mulighet for å ha et vannklosett på hytta der du har 12 volt strøm, uten trykkvann og avløp.

Økt komfort med vannspylende toalett
Svært lavt vannforbruk
Tilpasset hytter med 12 volt strøm, uten innlagt vann og avløp
Svært fleksibel løsning
Luktfri
Fungerer i alle temperaturer
App-styrt kontrollpanel

Få samme komfort på hytta som hjemme med et vannspylende vakuumtoalett. Vakuumtoalett Vortex er en enkel, elegant og hygienisk løsning på hyttetoalettet for deg som er lei av å måtte tømme utedoen eller bekymre deg for kompostering.

Denne pakken er spesialtilpasset hytter med 12 volt strøm uten trykkvann. Den leveres med toalettstolen Vortex Vacuum Elegance og en kraftig pumpe. Pumpen suger avfallet ut av toalettstolen, kverner avfallet og sender det ut i avfallstanken ved hjelp av et vakuum. Løsningen krever tilgang på vann til toalettet, for eksempel et 12V vannopplegg som dette. Vannpumpe til toalettet er inkludert. Toalettet må stå frostfritt hvis du ønsker å unngå bruk av glykol.

Toalettstolen leveres med 12V driftsspenning. Denne pakken er derfor ideell for deg med solcelleanlegg eller en kraftpakke på hytta.

Toalettets vannforbruk er svært lavt – kun 6 dl per spyling - noe som igjen gir sjeldnere tømming av tank eller utskiller. Selve vakuumpumpen sitter skjult i bakkant under stolen. Skulle det oppstå behov for service kan hele enheten enkelt byttes ut.

Toalettstol Vortex Vacuum Elegance er produsert i porselen og har innebygget kvern og vakuumpumpe. Toalettstolen kontrolleres med et elegant kontrollpanel. Dette kan monteres innfelt i vegg eller i medfølgende veggboks.

Kontrollpanelet styres via Bluetooth, og trenger ingen kabler. Ønsket vannmengde kan du enkelt endre via en egen app på din smarttelefon. Toalettet kan benyttes sammen med tanker av alle størrelser.

Innhold:
Toalett Vortex Vacuum Elegance
Vannpumpe
Veggboks
Slangeklemmer til vakuumtoalett
Utløpsslange vakuumtoalett 32mm pr. mtr.

En komplett løsning på hytta krever enten at denne pakken kombineres med en tett oppsamlingstank eller et infiltreringssystem. Dette vil være avhengig av hva din kommune krever. Det er derfor lurt å forhøre seg med kommunen aller først: de fleste kommuner krever i dag søknad. Kommunen vil også kunne kreve at eventuelle naboer som blir berørt av prosjektet varsles. Skal tanken graves ned er det samtidig lurt å ta kontakt med en lokal entreprenør som har godkjenning av kommunen for ansvarsrett. Ta kontakt med ditt nærmeste Sunwind Hyttesenter for veiledning.

For et komplett opplegg må du i tillegg kjøpe isolert avløpsrør med integrert varmekabel for tining eller frostsikring. Her velger du lengde på avløpsrøret ut i fra lengden til samletanken.

Avhengig av om du skal ha tett tank eller infiltrasjonssystem (i henhold til kommunens bestemmelser), velger du enten denne løsningen med tett tank, eller denne løsningen med infiltrasjonssystem. Tankene kan plasseres på bakken eller graves ned. Tanken kan plasseres inntil 30 meter (horisontalt) unna toalettet. Pumpen kan også skyve avfallet inntil 3 meter oppover. Løsningen er derfor svært fleksibel og er ofte eneste alternativ for mange sjøhytter som ligger på fjell hvor man ikke kan få fall ned til tank.

For å kunne benytte begge systemer er det krav til at sugebil kan komme til å tømme tanken. Din kommune vil kunne gi deg retningslinjer for plassering der du har hytte.
Tilstand Ny

Generell info

Vi har stort utvalg og gode priser på flaskegass (propan), dører og vinduer.
Besøk vår butikk i Kilengaten 27 i Tønsberg
Åpningstider 09-17, tor. 09-19, lør 09-14.
Tlf 911 58 104

Kilengaten 27, 3117 Tønsberg

Annonseinformasjon

FINN-kode 189962314
Sist endret 1. sep. 2020 10:38

Rapporter annonse