GOLDSKI TEAM SYNFJELL LØP JUNIOR CLASSIC

Til salgs
1 099 kr
FØRSTEMANN TIL MØLLA - DETTE ER ET SUPERTILBUD MAN SKAL LETE LENGE ETTER - FÅ IGJEN!!
Vi selger nå ut et parti av årets Goldski junior classic demo rulleski, til svært gunstige priser! Skiene er knapt blitt brukt, da de fleste av årets rulleskirenn disse skiene skulle vært i bruk, er blitt avlyst. Alle skiene leveres med standard #2er hjul og Salomon Prolink bindinger.


GOLDSKI CLASSIC JR 65 er endelig klar for markedet! Vi har utviklet rulleski for junior som innehar meget god stabilitet og som er ekstremt lette å føre. Stammene er produsert av aluminium og er noe lenger enn det som er standard hos andre produsenter, dermed sikres optimal skifølelse. Det ryktes allerede i skimiljøet om at dette har blitt de mest stabile skiene på markedet. Og en annen ting; vi monterer disse skiene selv her på Rud. Detalj for detalj, ski for ski. Med komponenter vi selv har spesifisert og får produsert i Norge og Sverige. Mye er overdimensjonert for å kunne takle de tyngste løperne (100 kg+) og røff bruk.

GOLDSKI CLASSIC JR 65 kan leveres med rullemotstand 2, 3 eller 4 (2 er lettest). Ved motstand 3 kombinerer vi hjul 2 og 4. Vi kan også levere skiene som rene stakeski med hjul uten baksperre. Motstand 4 på hjulene gir deg rulleski som fungerer mest likt langrenn på snø og samtidig optimal treningseffekt. Du spesifiserer dette enkelt i kommentarfeltet ved bestilling.

Fordelen med Prolink er mindre materialer mellom ski og støvel. Du kommer lavere, og dette bidrar til god kraftoverføring og følelse med underlaget. Bindingen består av to deler, bindingshus og bakplate. Dette gir en solid konstruksjon og passer alle skostørrelser.

Kompatible støvler: Alfa, Alpina, Fischer, Madshus og Rossignol med NNN-såle, i tillegg til Atomic og Salomons nye Prolink-såler.
Bindingshuset har god gripeflate på mekanismen, og gjør åpning og lukking enkel selv med hansker eller frosne fingre.

Spesifikasjoner:
• Total lengde m/hjul: 685 mm
• Lengde stamme inkl. gafler: 635 mm
• Avstand hjul: 620 mm
• Bredde hjul: 50 mm
• Diameter hjul: 70 mm
• Gummihjul med motstand 2
• Materiale stamme: Aluminium
• Vekt/par: 2,10 kg
Tilstand Brukt

Generell info

Nettbutikken Gullsport.no er nå godt etablert i markedet. Vi som drifter nettbutikken har flere tiårs erfaring fra sports- og friluftsbransjen. Med brennende iver er vårt mål å gi deg som kunde en mulighet til å velge unike varer til sport, fritid og friluftsliv. Sortimentet vårt består av produkter fra en rekke kjente og kvalitetsbeviste leverandører fra hele verden. Felles for våre varer er at de skal være tilpasset aktivt bruk under røffe nordiske forhold. Enten du elsker å trene, reise eller bare nyte det å være ute i friluft. Vi fører følgende kjente merkevarer: Ski Trab, Vauhti, Roeckl, Ferrino, Norsk Turmat, Incrediwear, Inferno, Elpex og Altus. I vår nettbutikk ønsker vi at du som kunde skal føle deg like trygg som når du handler i en fysisk butikk. Vår nettbutikk er alltid åpen og vi ønsker gjerne å høre fra deg pr email på post@gullsport.no Vi sender via Bring/Posten over hele landet og setter alltid vår ære i rask levering. Alle bestillinger over 1000,- sendes fraktfritt. På ordre under 1000,- kommer frakt på 99,- i tillegg. Vi har en sikker og enkel betalingsløsning via Nets.

Vøyenengtunet 14, 1339 Vøyenenga

Annonseinformasjon

FINN-kode 189321886
Sist endret 19. mai 2021 12:24

Rapporter annonse