Takdusj - Grohe Euphoria XXL system 310 takdusj

Til salgs
6 900 kr
Veil. pris 14 665,-

Design riktig dusjsett med stor takdusj for de som ønsker en dusj opplevelse av å stå under regnfall.

Presisjon er hjertet til dusjsystemet GROHE Euphoria XXL med termostat – fra de strenge og moderne linjene til de innovative funksjonene som gir deg full kontroll.

La det myke strålemønsteret PureRain fra hodedusjen Euphoria Cosmopolitan 310 mm skylle bort stresset.

GROHE DreamSpray-teknologi sikrer at det kommer like mye vann fra hver eneste dyse, og hodedusjens arm kan svinges 180 grader.

Hånddusjen Euphoria 110 mm Massage har tre forskjellige strålemønster. Velg mellom den skånsomme Rain Spray, vannbesparende SmartRain og revitaliserende Massage Spray.

GROHE TurboStat-teknologien sørger for at dusjens temperatur forblir uendret uten uønskede svingninger, og GROHE DropStop-funksjonen sørger for at dusjen ikke drypper når du er ferdig.

GROHE EcoJoy reduserer vannforbruket uten å gå på kompromiss med komforten.

Den har også den familievennlige GROHE SafeStop-knappen som kan begrense temperaturen til 38 C for å forhindre skålding, samt Inner Waterguide som sørger for at overflaten aldri blir for varm.

SpeedClean-silikondysene er enkle å rengjøre, du kan enkelt fjerne kalkbelegg med fingrene. Den skinnende blanke GROHE StarLight kromfinishen er en ripesikker overflate som beholder glansen i mange år.
Tilstand Ny

Generell info

Etter mer enn 70 år i bransjen er Sig. Halvorsen fortsatt en pionerbedrift, og distriktets ledende rørleggerfirma. Hovedkontoret på Vibemyr i Sandnes rommer en av landets største og mest komplette butikker for salg av baderom, sanitærutstyr, armatur til kjøkken og baderom. Vi er stolte av å ha kunder fra hele Rogaland fylke. Stavanger og Sandnes området, samt våre avdelinger i Egersund, Bryne, Tau og Haugesund. Sig. Halvorsen har alltid fast lavpris på en rekke produkter. Vi tilbyr også Levert & Montert til fast pris. I vår nettbutikk finner du i tillegg produkter fra kvalitets leverandører, som Grohe, Inr, Dansani, Linnbad, Vedum, Vikingbad, Geberit, Ifø, Porsgrund med flere. Handle så mye du vil i vår nettbutikk, kun kr 99,- i frakt og betal om 3 mnd.

Bedriftsveien 14, 4313 Sandnes

Annonseinformasjon

FINN-kode 188500238
Sist endret 3. feb. 2021 12:03

Rapporter annonse