vidaXL Ryggsekk i militærstil 50 L olivengrønn (91382)

Til salgs
Beskrivelse
Vår komfortable og praktiske ryggsekk i militærstil er den ideelle kompanjongen for militærpersonell, men også speidere, jegere, fotturister og utendørsentusiaster.

Denne ryggsekken, belagt med høykvalitets stoff, er revnebestandig, tåler tøffe værforhold og er slitesterk. Ryggsekken i militærstil har to polstrede, justerbare skulderremmer, kompresjonsremmer og et justerbart, avtagbart magebelte. Ryggsekken har en stor kapasitet på 50 liter slik at du kan pakke alt du trenger til ditt utendørseventyr. Det største rommet og det mindre rommet i sekken kan brukes for å oppbevare dine store gjenstander, og to lommer på sekkens front med glidelås gir ekstra plass for trygghet og praktisk lagring av gjenstander du trenger å ha lett tilgjengelig, for eksempel kniver, briller, lommelykter o.s.v. Ryggsekken har et pustende lag med netting bak for ytterligere komfort.

Spesifikasjoner
Farge: olivengrønn
Materiale: belagt oxfordstoff
Mål: 30 x (15 + 10 + 8) x 50 cm (B x D x H)
Kapasitet: 50 L
Slitesterk og tåler tøffe værforhold
Med 1 hovedrom med innvendig lomme som har glidelås og netting
Med 1 tilleggsrom med glidelås og netting
Med 2 frontlommer med glidelås
Med et bærehåndtak på toppen
Med kompresjonsremmer
Polstrede og justerbare skulderremmer
Justerbare og avtagbare mageremmer
Pustbart lag med netting
Stoff: Polyester: 100%
EAN: 8718475582885
SKU: 91382
Brand: vidaXL
Tilstand Ny

Generell info

VIKTIG: Prisen som er vist kan avvike fra den nåværende prisen. Vennligst sjekk nettsiden vår for den nåværende prisen. Det er ikke mulig å forhandle om prisen.VIKTIG: Prisen som er vist kan avvike fra den nåværende prisen. Vennligst sjekk nettsiden vår for den nåværende prisen. Det er ikke mulig å forhandle om prisen.

Nettbutikk, 0166 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 187754558
Sist endret 20. apr. 2021 04:24

Rapporter annonse