*SALG* STRØMAGGREGAT INVERTER 1000w - IG1100 - SE PRISEN

Til salgs
3 499 kr
VI SENDER I HELE NORGE - BESTILL ENKELT I NETTBUTIKK

Effektivt og stabilt inverteraggregat med praktisk bærehåndtak for aktiv bruk!

Aggregatet leverer stabilt 1000w kontiunerlig effekt, og tåler belastning maksimalt opp mot 1020w. På grunn av stabil sinuskurve (ren strøm) kan aggregatet fint benyttes til finelektronikk uten problemer. Veldig kompakt design og lav egenvekt på kun 12.9 kg. Aggregatet er også godt isolert mtp. støy og er stillegående. Det passer derfor ypperlig til camping, caravan og hyttebruk. 

Dette er en utprøvd modell med en liten firetakts motor som har lavt drivstofforbruk og er meget lettstartet. Produktegenskaper:

Enfase strømgenerator.
53,5cc 4-takts motor
1 × 230V uttak.
4,5-liters drivstofftank 
Profesjonell, holdbar og sterk inverter.
Perfekt til camping og fiske.
Tekniske data:

Motorstørrelse 53,5 cm3
Motorkraft 2 HK
Nominell effekt 1000 W
Maksimal effekt 1020 W
Spenning 230 V
4,5 L drivstofftank
Vekt 12,9 kg
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-18. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye 1600m2 butikk i Ivar Lykkes Veg 8, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar Lykkes Veg 8, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 187682037
Sist endret 27. mai 2021 01:20

Rapporter annonse