vidaXL Treningssykkel med beltemotstand svart (92009)

Til salgs
Beskrivelse
Denne robuste treningssykkelen vil være et godt valg for hjemmetrening. Denne sykkelen er utstyrt med svinghjul, LCD-skjerm og justerbart sete, og gir effektiv trening.

Du kan overvåke ytelsen på LCD-skjermen som viser informasjon om forløpt tid, gjeldende hastighet, avstand, forbrente kalorier og kilometerteller. Treningssykkelen er ergonomisk designet. Setet kan justeres vertikalt for å passe til høyden din. De sklisikre pedalene muliggjør optimal overføring av kraft fra føttene til pedalene. Pedalstroppene holder føttene dine fra å skli av pedalene ved et uhell. Det mikrojusterbare beltemotstandssystemet og presisjonsbalanserte svinghjulet er friksjonsfritt for en jevn, rolig og vedlikeholdsfri drift.

Treningssykkelen må monteres.

Spesifikasjoner
Farger: svart og hvit
Materialer: metall og plast
Mål: 64 x 41 x 104 cm (L x B x H)
Total vekt: 11,2 kg
Maksimal brukervekt: 120 kg
Jevn og kraftig motstand
Mikrojusterbar beltemotstand
Setejustering: vertikalt
Sklisikre pedaler med stropper
Stor LCD-datamaskin
Funksjoner på LCD-datamaskinen: skanning, tid, hastighet, avstand, kalorier, kilometerteller
EAN: 8719883721149
SKU: 92009
Brand: vidaXL
Tilstand Ny

Generell info

VIKTIG: Prisen som er vist kan avvike fra den nåværende prisen. Vennligst sjekk nettsiden vår for den nåværende prisen. Det er ikke mulig å forhandle om prisen.VIKTIG: Prisen som er vist kan avvike fra den nåværende prisen. Vennligst sjekk nettsiden vår for den nåværende prisen. Det er ikke mulig å forhandle om prisen.

Nettbutikk, 0166 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 187665571
Sist endret 11. aug. 2020 10:35

Rapporter annonse