Nye Rotel Michi, 2x 1080w med lydvelsignelse

Til salgs
210 000 kr
Ajajajajajaj!
Å himmel!

Vel, så var vi der da. Toppen av fjellet. Øverste hylle, og kongen på haugen. Her er det vanskelig å formulere seg, med haka slepende på gulvet og ørene fulle av gull, for Rotel sin sabeltanntiger-opp-av-hatten er virkelig verdig alle pompøse superlativer man kan lire av seg.
Etter senestrekken man har gitt kroppen, av pakke ut og sette på plass disse demoleringskulene av noen forsterkere har gitt seg, så kan man sette seg ned for å prøve ut denne mytiske Michi. Mange bekymrede tanker om kursoverbelastning og produksjonsfeil legger seg umiddelbart vekk når man trykker på fjernkontrollen, og 3x Michi dukker opp i displayene foran seg. Først en total stillhet, velge riktig inngang, starte låten som skal testes, og så. Første tone, siste stasjon, reisemålet er nådd. Dette er hva vi alle jakter etter. Totalt uanstrengt, svak varme, men superoppløst og detaljert uten den følelsen av å lytte til et sagbruk med spiker i tømmeret.
Dette er herlig musikalsk, og det å gjøre noe annet enn å bare spille låt etter låt, album etter album er veldig vanskelig å gjøre. Normale primærbehov som mat og søvn er liksom ikke så viktig som å høre neste sang. Michi burde vært på blå resept egentlig, for den behagelige sykdommen som vi HiFi folk ofte lider av alle sammen (oppgraderingssyken), blir mer eller mindre kurert med dette.

Ofte så jakter vi hifi-nisser etter neste oppgradering på utstyrsfronten, mens her er jeg skeptisk til om det er så mye mer å hente. Den tanken er litt skummel, men også litt befriende...

Vi er så heldige å ha et sett med P5 forforsterker og M8 monoblokker i vår butikk og inviterer gladelig til en demo.
Kom innom, eller avtal et tidspunkt, så deler vi denne fantastiske opplevelsen med alle som ønsker!
Tilstand Ny

Generell info

HiFi Life As er en ny forhandler av HiFi og Hjemmekino i Trøndelag, og har som mål å gi deg den beste opplevelsen når du skal nyte favorittmusikken din, eller se TV og film.
Vi er premiumleverandør på følgende merker: KEF, Polk, Definitve Technology, McIntosh, Classé, Marantz, Rotel, SVS og ProJect. Som premiumforhandler har vi full tilgang til hele sortimentet fra våre merker slik at du kan være sikker på å få den hjelpen du ønsker og forventer.
Besøk vår nettbutikk eller kom innom vårt showroom i Hommelvik, så hjelper vi deg med å finne det som gir gåsehud.

Malvikvegen 1344, 7550 Hommelvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 187199409
Sist endret 31. aug. 2020 18:36

Rapporter annonse