SJAKKSETT - DEKORATIVT

Til salgs
2 999 kr
Elegant sjakksett fra greske Manopolous, et av verdens fremste produsenter av brettspill.

Spilleflaten er laget av glass i forskjellige farger og holdes oppe av en vakker ramme av messing. Sjakkbrikkene er av sinklegering og skal forestille karakterer fra et slag mellom skapninger fra gresk mytologi. Brikker og brett kan pakkes sammen i en lekker oppbevaringseske av laminert tre, selv om sjakkbrettet gjør seg svært godt som en pyntegjenstand så vel som et spillebrett.

Dimensjoner: 36 x 36 cm
Vekt: 4,8 kg

Vi tilbyr sjakk i alle størrelser og varianter! Hos oss får du allt fra små reise-sjakksett helt opp til Gigantsjakk som er vårt største sjakksett og er perfekt som utendørsspill, i bedrifter, på kjøpesentre, hoteller og skoler.

Sjakk er et av verdens eldste spill, og fascinerer stadig flere barn og voksne. Med sjakk lærer barna å konsentrere seg og roe ned i en aktiv hverdag, mens vi voksne får mulighet til å holde de små grå aktive! Sjakk er moro for voksne og barn fra omtrent fem år og oppover. Her kan flere generasjoner spille både sammen og mot hverandre!
Tilstand Ny

Generell info

Kvalitetstid AS er importør av dette produktet. Vi sender hver dag med Bring, Helt Hjem, DHL og bud. Ordre mottatt før kl. 12 blir vanligvis sendt samme dag. For varer på lager tar det typisk 1-2 dager fra bestilling til du mottar varen.

0668 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 186696965
Sist endret 19. des. 2020 12:57

Rapporter annonse