Magma Digi-TIG AC/DC 200 Puls

Til salgs
10 990 kr
Et profesjonelt, kraftig og svært pålitelig TIG AC/DC Puls sveiseapparat til en gunstig pris!

Her er endelig 200AMP utgaven fra Digi-TIG serien til Magma.

Dette apparatet har alt sveiseren måtte trenge, og passer utmerket til den som sveiser mye, både tykt og tynt! Det er ideelt for bruk i alle slags miljøer, som foreksempel: Produksjon, bilverksted og til avansert hobbybruk.

Fotpedal følger med i esken. Apparatet kan enkelt tilkobles vannkjøler og slangepakke med kjøling, dette finner du under tilbehør på nettbutikken vår. Slangepakke med fjernstyring av amp styrken kan og brukes, dette finner du også under tilbehør.

Apparatet går opp til 200amp. Det trenger strømtilførsel med minst 16 amp treg sikring. All teknisk informasjon om apparatet finner du på bruksanvisningen som ligger under dokumenter.

Man trenger ikke betale mer enn nødvendig for ekte og profesjonell kvalitet! Forresten, apparatet ble testet av to sveisere fra National Oilwell Varco, de var meget imponert! (det var utgaven på 250 amp). Her er forresten en video av sveiseapparatet, laget av en fornøyd kunde: https://www.youtube.com/watch?v=GsPkbZE67yA&feature=youtu.be

Følgende kommer med i esken:
-MAGMA® Sveiseapparat DIGI-TIG AC/DC 200 Puls
-Profesjonell TIG slangepakke MAGMA® (4 meter)
-Boks med TIG forbruksmateriell
-Elektrodeholder med kabel MAGMA® (3 meter)
-Gass slange med slangeklemmer
-Jordingskabel
-Brukerveiledning (Engelsk)

Apparatet kommer med 5 års garanti til privat bruk og 2 år i næring.
Tilstand Ny

Generell info

Sender hver dag over hele landet! Frakt fra 159,-. Norges største vinsj utvalg på lager og hele 25 modeller sveiseapparater og plasmaskjærere. Alle våre priser er inkl. mva

www.toolfarm.no prøv vår service, garanti og kunnskap!

8412 Vestbygd

Annonseinformasjon

FINN-kode 186655005
Sist endret 25. des. 2020 23:46

Rapporter annonse