Popup Hengekøye- Knottsikkert Myggnett-Hurtigstropper - Julegavetips!

Til salgs
549 kr
Oppgradert utgave av vår bestselgende store og komplette hengekøye med myggnett som egner seg perfekt for camping i skog og mark eller i hagen.
Denne utgaven kommer med bøyler som gjør at den holder passformen bedre på myggnettet. I tillegg er det med forbedrede stropper med ferdige løkker som gjør det enda enklere å sette opp. Denne utgaven gir deg også bedre mulighet til å fjerne myggnettet ved å åpne glidelåsen helt, noe man ikke får til på den enklere utgaven.
Denne popup modellen er helt uten tråd til myggnett og bøylene vil holde nettet oppe og borte fra ansiktet.
Denne modellen er den eneste vi har nå med knottsikkert nett. Dette fordi myggnettet er vevd på en helt annen måte og ikke er har de vanlige hullene som er i vanlig myggnett.
Denne modellen er og også mer romslig enn de andre enkle med størrelse på 280 x 140cm

God kvalitet og likt materiale som i fallskjermer. Det gjør den både lett i vekt (ca980g totalt) og god bæreevne til å bære to personer (250kg). Materialet er også veldig komfortabelt. Komplett med både karabinkroker, stropper, tau og oppbevaringspose.

Plass til to personer om dere sitter, men anbefaler én person når man skal sove.

Kommer nå i en sort og grønn variant.


Sjekk gjerne ut vår underkategori "turutstyr" for å se en rekke smarte produkter du kan ha med deg på turen for å få en best mulig opplevelse.
Kan trekke frem vår Tarp-Regnbeskytter for å hindre at du blir våt hvis det skulle komme noe regn i løpet av natten, fra 259-369kr
Anbefaler også vår oppblåsbare pute til kun 29kr og Tørrsekk/bag på 10liter for å holde hengekøyen tørr under transport og tryggere oppbevaring (49kr) + turbestikk, stormkjøkken, liggeunderlag, campinglykt, multiverktøy, paracord, gassbrenner, separate myggnett, hurtigstropp sett, tursekker 30-80L +++
Vi har også andre populære hengekøyer både enkle og doble med og uten myggnett.

Se alle friluftsprodukter her: https://www.billigmarkedet.no/categories/turutstyr2
Tilstand Ny

Generell info

Kan hentes gratis på vårt lager på Ise utenfor Sarpsborg - Ta en titt på nettbutikken for andre smarte, populære og billige produkter. Fast frakt 50kr og fri frakt over 999kr.

All handel skjer via nettbutikken så gå inn der for å legge inn bestilling.

Lik oss også gjerne på Facebook og Instagram for tilbud, konkurranser & nyheter!

Som en takk for at du handler fra oss via besøk gjennom Finn.no gi vi deg 5% ekstra rabatt! Bruk rabattkode: finn

Isefossveien 2, 1730 Ise

Annonseinformasjon

FINN-kode 186336882
Sist endret 30. nov. 2020 00:14

Rapporter annonse