CORNELLI TORADER - Trekkspill - Supertilbud!

Til salgs
11 900 kr
Økende etterspørsel etter Cornelli toradere. Ny sending ankommet vårt lager. Vi sender over hele Norge!

Cornelli torader modell Jubileum igjen på lager og klar for levering. Vi er stolte av å kunne presentere vår nye to-rader. Attraktivt 2-korig durspill (21/8/II) i tiltalende utførelse, spennende design og god kvalitet til riktig pris. Stillegående mekanikk, gode stemmer, lav vekt og en dynamisk distinkt klar klang gjør Cornelli modell Classic til en storselger. Cornelli Jubileum er konstruert etter våre egne spesifikasjoner. Dette er en torader som er tilgjengelig for alle. Leveres i toneart AD-GC. Fargevalg: Svart

For bestilling ta direkte kontakt med oss på telefonen eller E-mail. Forsendelser over hele landet alle dager. Fri frakt!

2 års garanti på nye spill. Alle spill klargjøres ved eget verksted og pakkes forsvarlig før utsendelse.

50 års erfaring! Vi utfører også stemming, reperasjoner og taksering av brukte trekkspill. Ta kontakt for nærmere informasjon.

VELKOMMEN TIL INTERMUSIC FOR EN HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Åpningstider salgsavdelingen privatkunder/oneline sales:

Mandag-Fredag: kl. 10.00-17.00
Torsdag: kl. 10.00-18.00
Lørdag: kl. 10.00-14.00

Kontakt informasjon:

Frode Cornelius Lund (Salgsrepresentant)
Tel: 962 31 108
E-mail: frode@intermusic.no

Intermusic administreres av LundGroup AS.

Det tas forbehold om feilaktige eller mangelfulle opplysninger i annonsen. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger kan fås direkte i fra selger.

INTERMUSIC – utfordrer markedet med lavpris musikkinstrumenter uten fordyrende mellomledd fra flere av verdens største produsenter. Vi markedsfører og selger høykvalitets musikkinstrumenter utviklet på våre egne label/brands direkte til markedet uten fordyrende mellomledd. Vi arbeider kontinuerlig med nøye utvalgte produsenter og kan derved tilby produkter med høy kvalitet til priser tilgjengelig for alle.
Tilstand Ny

Generell info

HVEM ER VI

Trekkspill og toradere.

Tradisjoner forplikter!
Siden starten i 1970 har har vi i 50 år solgt musikkinstrumenter til det norske folk. Hovedsakelig basert på egen import i samarbeid med de største europeiske produsentene. Grunnlegger Sverre Cornelius Lund var en ledende aktør i musikk-bransjen og en viktig del av norsk underholdnings industri. Sverre Cornelius Lund var en av initiativ-takerne til dannelsen av Norges Trekkspillers Landsforbund (NTL) og har alene medvirket til etablering av over 50 trekkspillklubber i Norge. Han ble senere æresmedlem i trekkspillforbundet.

Intermusic har i årenes løp solgt over 12.000 trekkspill og toradere i Norge.

Bardufoss, 9325 Bardufoss

Annonseinformasjon

FINN-kode 186145201
Sist endret 30. nov. 2020 19:21

Rapporter annonse