ULTRATEC ATV-HENGER - TIPP - FINSKPRODUSERT KVALITETSHENGER

Til salgs
7 490 kr
VI SENDER I HELE NORGE - BESTILL ENKELT I NETTBUTIKK

MEGET KVALITETSSTERK ATV-HENGER PRODUSERT I FINLAND.

Hengeren har gjennomgått høyeste kvalitetskrav og har vesentlig finere finish og byggemåte enn mange andre liknende produkter i markedet. Kraftigere ramme, sikrer nyttelast på nesten 700kg. Kan tillegg utstyrt med gassdempere på tippen som gjør at tippfunksjonen fungerer enda enklere (kjøpes separat).

MÅTT

Flak 1500 x 1060 x 460mm

Vikt ca. 100 kgLAST

Max last längd 3,2m

Max last bredd 1270mm

Max kapacitet 700 kg (last)KONSTRUKTION / RAM

El / Varmgalvaniserad

Hållbara 4-ply terrängdäck
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-18. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 8, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar Lykkes Veg 8, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 185512941
Sist endret 14. feb. 2021 20:30

Rapporter annonse