Løgne Emsi fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Løgne, galne Emsi:-) Ho kan tidvis kan hoppe rundt etter ting som ikkje er der. Ho prøver ofte å fange sin eigen hale, ho liker å leike med snorer, fjør og ball. Men Emsi ELSKER laser! Bare ein er borti laseren så kjem ho springende.

Ho er alltid i nærleiken, veldig sosial dame. Liker å kikke ut på alt som skjer ute. Emsi elsker våtfor, om fostermor går forbi på morgonen utan å gje ho noko, så tar ho litt tak i foten. Ho skal snuse på alt og være med der det skjer. Ho er glad i kos når ho er trøtt eller har vore åleine lenge. Ho mjauer lite, men knirker til både mennesker og andre katter. Emsi kjem springande når ein seier navnet.

Ho tolerer andre katter, men vil helst bare leike med dei og iallefall ikkje kose med dei. Det er underholdning bare å ha ho i hus. Altså ho er ein fest, og fostermor ler av ho kvar dag.

Emsi er født 01.06.19.

Denne flotte pusen ønsker seg trygge utemuligheter i sitt nye hjem. Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.
Vi trenger også fosterhjem!
Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4012 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 184113777
Sist endret 22. jun. 2021 23:16

Rapporter annonse