Fluffy Mimmin fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Hei!

Mitt navn er Mimmin og jeg er en ung herremann på ca 3 år. Jeg ble funnet ute og synes det var ganske greit å få komme inn å være heller, selv om det er ganske herlig å ligge ved verandadøren og kjenne på alle luktene som kommer inn. Jeg synes også det er spennende å ligge i vinduskarmen og se på alle fuglene som flyr forbi.

Jeg vil si at jeg er en ganske avbalansert pus. Liker godt å ta en lur flere ganger til dagen, som katter skal gjøre! På kvelden kommer kattungen i meg ut og da er det aktivitet som står på planen. Klorestativ, hårstrikk, og håndtak fra papirposer er mine absolutte favoritter! Det er også veldig gøy å leke med min fosterbror, Daim – han sliter meg nesten helt ut! Børsten har jeg lært å like mer og mer, til glede for fostermor – pelsen min har blitt så flott og fluffy at det trengs litt spa-behandling innimellom.

Kos er også godt, men det må være på mine prinsipper og magen er stort sett en no-go. Det viser seg at jeg ble skutt av et luftgevær som traff brystet mitt, noe som gjorde at jeg lenge hadde veldig vondt. Men etter å ha fått fjernet kulen og fått masse kos og stell, så har jeg blitt mye tryggere. Så lenge du holder kosen rundt hodet mitt, ryggen og spesielt halsen, så maler jeg så høyt at du nesten kan høre det fra et annet rom. Jeg er også veldig nysgjerrig og liker best å være der det skjer. Det er jo så mye spennende å se og følge med på!

Dessverre har jeg fått påvist både astma og FIV, og blir derfor en for-alltid innekatt. Men det går egentlig helt greit. Så lenge jeg får lekt og blir aktivisert, så er det null stress! På grunn av astmaen min så må jeg derfor bruke inhalator – og fostermor er superimponert over hvor flink jeg er! Så for å slippe hoste og plager, så gjør det meg ingenting med inhalator.

Jeg har hatt en tendens til å bite i tide og utide før, men nå er det veldig lenge siden sist. Jeg tror likevel jeg passer best hos noen som har hatt katt før eller er vant med katt, sånn at de kan lese kroppsspråket mitt og forstå oppførselen min. Fosterfamilien min sier jeg er en ganske snill katt selv om jeg kan være en smule uforutsigbar. Jeg kan i hvert fall garantere at jeg er en katt som vil gi deg masse liv og røre i heimen, og ikke minst masse kjærlighet! Så har du lyst til å møte meg og ta meg med til mitt for-alltid hjem? Kontakt DNNJ, så setter de opp en date!

Jeg er antatt født 09.05.2018.

Denne katten er FIV-positiv. FIV-positive katter har et svekket immunforsvar, og skal for sin egen sikkerhet holdes som innekatter for å unngå skade og sykdom, i tillegg til å forebygge eventuell smitte.
Det finnes dessverre ingen behandling mot FIV, men en sunn og frisk katt kan leve lenge med FIV. FIV-katter trenger det samme som alle andre katter: en god ernæring og en stabil, stressfri hverdag for å leve et like langt og godt liv som andre katter. Det er et krav at de som velger å adoptere en FIV-positiv katt holder den innendørs. Dette for dens egen og andre katters sikkerhet. FIV er smittsomt til andre katter via blodoverføring. En positiv katt må derfor heller ikke bo sammen med katter som ikke er FIV-positive for å unngå eventuell smitte.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4007 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 184113760
Sist endret 13. jun. 2021 21:24

Rapporter annonse