HC PORTABEL LUFTKJØLER - VIFTE OG FUKTEFUNKSJON

Til salgs
2 999 kr
VI SENDER I HELE NORGE - BESTILL ENKELT I NETTBUTIKK - KLARNA BETALING

Brukervennlig og mobil aircondition for et mer behagelig inneklima. Tilpasset for rom i størrelsen 12–15 m² med 24 t tidsurfunksjon, sovefunksjon og tre driftsmoduser: avkjøling, avfukting og vifte. Kobles til med jordet støpsel. Kjølekapasitet: 7000 Btu/t.electric 230 V/50 Hz

watertank volume 9 l

power input 75 W

airflow 222 m3 /h

weight 11,5 kg

class Climate T r

emote control,

3 ventilator speeds,

water level indication,
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-20. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 7, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar Lykkes Veg 8, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 182705878
Sist endret 1. jun. 2021 12:57

Rapporter annonse