Kompisene Lakris og Luka fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
3 200 kr
Luka elsker Lakris. Og omvendt også.

Vurderer du to kattekompiser på en gang? Disse to herlige kattene er temmelig forskjellige men trives godt sammen. Lakris er en oppsøkende malende kosegris som godt kan bæres på og som dilter etter menneskene sine for å få være med der det skjer. Luka er også en kosegris på sin måte. Han er nemlig den engstelige typen, men så elsker han jo kos! Han har funnet ut at det er trygt å kose med Lakris. Og det gjør han ofte. Han klistrer seg inntil Lakris når han passerer, og lener seg over og gnikker hodet sitt inntil vennen sin.

Det som er artig er at hvis menneskene klapper på Lakris når han er på gulvet, ja da kommer Luka for å få være med på kosestunden. Luka er den som ruller rundt på gulvet og virkelig nyter å bli klappet på hode og ryggen. Flere ganger om dagen og lenge om gangen. Han elsker kos så mye at han sugler. For menneskene er Lakris den mest effektive veien til Lukas hjerte. Luka blir liksom litt tøffere når Lakris er der.

Lakris er ikke noe engstelig av seg. Han er den typen som menneskene må støvsuge rundt. Eller løfte bort. Han er en ganske chill type. Han kan bæres liggende på ryggen som en baby, hengende over skulderen eller stort sett hva som helst. Helt til det kommer til mat. Han gafler i seg alt som kan spises og han synes han får aaalt for lite våtfor. Lakris tåler alt, og er ikke redd for noe. Han liker forsåvidt ikke å kjøre bil men det gjør han ikke så ofte heller.

Når menneskene får besøk så kommer Lakris for å hilse på. Luka vil helst finne en trygg plass bak sofaen til besøket har gått over. Men når kvelden kommer og Netflixen er på, ja da svinser de rundt og tar gjerne litt sofakos og snacks med familien.

Siden Luka har funnet trygghet i Lakris ønsker vi at disse to skal komme til samme hjem. Det bør være et hjem uten for små barn på grunn av at Luka kan bli engstelig av høye lyder og brå bevegelser. Eldre rolige barn går fint. De bor nå i en fosterfamilie med en elleveåring og trives godt med det.

Luka er estimert født 27.04.2018
Lakris er estimert født 01.05.2020


Disse flotte pusene ønsker seg trygge utemuligheter i sitt nye hjem. Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!
Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4323 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 182283889
Sist endret 2. jul. 2021 11:17

Rapporter annonse