Merida eBig Tour 600 - Lysaker

Til salgs
42 000 kr
Toppmodellen fra Merida, er markedets mest allsidige elsykkel og har blitt oppgradert - eBig Tour 600 er årets nyhet!

eBig Tour kommer med en nyutviklet ramme, som i samarbeid med Shimano, har integrert batteripakken på en veldig enkelt og linjeren måte. Rammen er klassifisert som en terrengsykkelramme, med større dimensjoner (BOOST) og plass til større dekk, mer solid dempegaffel og mer holdbare hjul. Alt i alt en sykkel som tåler daglig bruk, om det er på asfalt eller på tur i marka!

En av hovedfordelene med Shimano sitt elsystem, er at de har blant markedets minste motorenhet. Dermed har Merida kunnet lage rammer med tilnærmet lik lengde på kjedestaget som på en vanlig fulldemper. Dette gir en supertight og leken sykkel, som er perfekt for norske forhold. Responstiden på motorkraften er også vesentlig kortere enn nærmeste konkurrent. Noe som rett og slett gir en elsykkel, uten at det føles som en elsykkel
Sykkelen kommer med Shimano Steps e8000 motor, og det helt nyutviklede 504wh 8035-batteriet.

eBig Tour 600 kommer levert med Shimano Deore Shadow+ 10 gir, Shimano hydrauliske skivebremser og en kraftig Suntour Raidon 34 med lock out.

eBig Tour har blitt speccet med kraftige hjul og Maxxis Ikon 2.2dekk, som gir godt grep på de fleste harde underlag.

Allsidig og kompromissløs elsykkel, som passer like godt til og fra jobb som lange sykkelturer i marka. 2020 har kommet, og dette er den beste elsykkelen på markedet! Ta turen innom Bikefixx og prøv din nye sykkel i dag!


Veil 49 999kr.

Sjekk ut https://www.merida-bikes.com/en/bike/704-906/ebigtour-600-eq for fulle specs


Elsykkel El-sykkel El Sykkel Elektrisk Sykkel Hybrid Terreng Elektrisk Terrengsykkel Shimano Steps Shimano 504 WH Batteri Merida
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

Bike Fixx er norges råeste sykkelverksted og sykkelbutikk. Vi tilbyr sykkelservice både til både privatpersoner og bedrifter. Våre servicemekanikere er eksperter og utfører sykkelservice på alle typer sykler inkludert elsykkel, high end terreng og landevei på vårt hovedverksted i Philip Pedersensvei 22 på Lysaker, Vækrøveien 203 A eller på din arbeidsplass. Gjør din handel hos faglig dyktige Bike Fixx!

Bike Fixx
Philip Pedersens vei 22
1366 Lysaker

Philip Pedersens vei 22, 1366 Lysaker

Annonseinformasjon

FINN-kode 181555686
Sist endret 12. jan. 2021 07:37

Rapporter annonse