INAKTIV

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Oliver

Til salgs
1 200 kr
Denne gutten heter Oliver. Han kom inn til oss 06.08.2019 sammen med kattemor og tre søsken. Han er en nydelig hvit og rød korthåret katt som nå er snart ett år gammel.

Dette er verdens mest kosete lille gutt. Han elsker lek og spenning. Oliver er også glad i en varm og god sofa å slappe av i. Han er en artig katt som nå leter etter en familie. Han vil trives godt inn i alle typer familier. Han er en helt prima-katt!

Oliver er kastrert, id-merket og vaksinert. Denne gutten har noen helseproblemer som er smittsomme, men han har per idag ingen symptomer. Derfor adopteres han ut som alene-katt og innekatt. Så lenge han er symptomfri, kan han med tiden bli utekatt. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon om Oliver.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenvegen 10B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 178199880
Sist endret 4. des. 2020 02:06

Rapporter annonse