Barne / ungdoms flytevest Aquarius MQ Kid

Til salgs
590 kr
Lekker, komfortabel og praktisk padlevest for barn/ungdom. CE-godkjent
Vestene bestilles primært igjennom nettside www.vestspesialisten.no

Praktisk glidelås foran gjør vesten enkel å ta av/på.

Vesten er utstyrt med skrittstropper for god funksjonalitet, samt et sterkt og tilgjengelig håndtak på ryggen som gjør at man lett kan dra barnet opp og i sikkerhet skulle det falle i vannet.

Aquarius MQ kid er en komfortabel og lekker flytevestvest for barn og ungdom. Den sitter godt inntil kroppen og gir samtidig god bevegelsesfrihet for aktivitet.

For økt synlighet er vesten utstyrt med reflekser foran og bak.

Vesten har gode tilpasningsmuligheter med regulerbare stropper i sidene og over skuldrene, belte med klipsfeste. Den praktiske glidelåsåpningen gjør at man raskt kan ta vesten av og på, uten å justere inn vesten på nytt.

Vesten har et stilig og tiltalende design. God håndverkskvalitet og gode materialer (Corduroy) gir et holdbart og slitesterkt produkt. Utstyrt med varefakta og bruksanvisning på norsk påsydd vestens innside.
Tilstand Ny

Generell info

Vestspesialisten.no ble stiftet i 2014 med tilhold i Sandefjord.

Etter å ha solgt kvalitets flytevester i en årrekke, så vi behovet for en landsdekkende uavhengig leverandør av designer flyte og redningsvester i Norge.

Vi tester vestene jevnlig for funksjonalitet og produktutvikling. Vi søker til enhver tid å ha de mest funkskjonelle og tilpassede vestene til ulike behov samt å være best på design.

Vestene bestilles primært igjennom nettside www.vestspesialisten.no (Paypal/Visa(Master)

Firmaet er registrert i Brønnøysund med org.no. 986 047 247 Våre samarbeidspartnere: Namsvatn Padlesenter i Nord Trøndelag v. Rolf Lavik (www.namsvatn.no)

Sandefjord, 3219 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 177274429
Sist endret 8. okt. 2020 11:10

Rapporter annonse