Video

Et førstevalg! Microban Mspa filter med sølv-ioner =dreper alle bakterier!

Til salgs
200 kr
NYHET. Det finnes IKKE et bedre Mspa filter å få kjøpt!

De opplever at filteret har bedre rense effekt, vannet er renere, blir ikke misfarget og varer lenger når de sammenligner mot et nytt originalt hvitt Mspa filter.

Når vi kjører fast lavpris på kr. 200.- per 2 pakning.

Den billigste på Ebay Tyskland for tilsvarende blå filter koster kr. 275.- for en 2 pakn. og kr. 420.- for 2 x 2 pakning. Legger du til frakt og importkostnader så kan du fort gange denne prisen med to:)

Vi har fast lavpris på kr. 200.- per 2 pakning!

Har mange på lager, så bare bestill. Skikkelig bra filter og våre Guardian Klorfrie kjemikalier gjør det enkelt å ha et Mspa og det bidrar til å forlenge levetiden og oplevelsen av et bakteriefrit spavann!

Du behøver IKKe tilføre kjemikalier før eller etter at du har badet.Minimum ordre er 2 x 2pakn.(4 filtre) kr. 440.- + frakt kr. 200 = kr. 640.- over hele landet. Om du bestiller 1 x 2pakn. , 3 x2pakn. eller 4 x 2pakn er fraktprisen kun kr. 200.- Så det lønner seg å bestille flere.

Vi har så langt kun fått positive tilbakemeldinger og så labngt er det ingen som har prøvd våre blå filter som hevder/skriver at originale Mspa filter har bedre egenskaper.

Det blå Microban filteret med sølv ioner er totalt ufarlig med bedrer vannkvalitet og lukt.

Microban filter er forseglet enkeltvis i en 2 pakning kartong. Lett og hygienisk å sende.


Microban® antibakteriell blå spa filter

Hvis du installerer en Microban® spa filter, vil det være nødvendig med samme mengde spa kjemikalier som du benytter i dag for å holde vannet ditt klart.
Selve Microban® materiale forhindrer veksten av alle typer av bakterier, men forhindrer ikke at det spres til andre steder over vannet i ditt spa bad, derfor er også hygiene av disse flatene viktig for din egen trivsel.
Hvorfor behøver jeg Microban® spa filter? Det gir deg lengre levetid om du har tilstrekkelig spakjemi og er borte fra ditt spa bad i noen uker.
Microban® spa filter har et unikt blåfarget middel som sørger for at dine filter er fri for bakterier.
En mangelfull vannkjemi i stillestående varmt vann gir grobunn for bakterier og tetter filter som igjen fører til dårlig lukt, urent vann, varmen kan slå seg av fordi vannet ikke sirkulerer osv.
For at du skal bli overbevist av Microban® spa filter effekten er dette hva en stor bassengprodusent skriver:
På en ubeskyttet overflate kan noen mikrober doble i antall hvert 20. minutt. Og bare når de har multiplisert til hundretusener, kan de faktisk bli sett med det blotte øye.
Bildene nedenfor viser bakterieveksten på et standard hvitt spa filter mot Microban® blått filter med antimikrobiell beskyttelse over en 24-timers periode.

Hvorfor skal jeg bruke Microban® spa filter?

Etter å ha sett disse bildene, kan du se hvordan Microban® sin beskyttelse begynner å virke umiddelbart, forstyrre viktige bakterielle cellefunksjoner slik at bakterier ikke kan vokse eller reprodusere på overflaten. På den ubeskyttede overflaten multipliserer bakterier raskt.

Se vedlagte bilde som viser antall bakterier i et vanlig hvitt filter og et blått Microban filter.

Så hva venter du på?
Tilstand Ny

Fekjan 80, 1394 Nesbru

Annonseinformasjon

FINN-kode 176595078
Sist endret 3. nov. 2020 13:49

Rapporter annonse