Video

Knivsliper proff

Til salgs
5 900 kr
Tormek Knivsliper T2Med Tormek T-2 slipemaskin for kjøkken kniver får du raskt skikkelig skarpe kniver som ethvert kjøkken kan være bekjent av!
T-2 er utviklet av den svenske Tormek fabrikken som har laget slipemaskiner for verktøy i over 40 år! Med denne modellen har de fått frem en slipemaskin som er perfekt for bruk i storhusholdning, restaurant, institusjoner og for den ivrige amatørkokk.
Selve sliping skjer med en videreutviklet diamantskive med ø200mm diameter og 40mm bredde. Polering skjer med skiven til venstre som er laget av et compositt materiale for rask polering etter sliping. Og når vi snakker om rask sliping så snakker vi om minutter!
Innstilling av jiggen skjer med et lite ratt og vinkelens innstilling vises med en viser. Derved er det lett å justere til ønsket slipevinkel. Kniven holdes på plass i en fjærende klemme og brukeren må bare bevege kniven frem og tilbake, styringen gjøres av jiggen.
Ved sliping med diamantskive er det ingen fare for overoppheting, og det fjernes minimalt med stål for hver sliping = lengre brukstid på dine kniver! Tormek T-2 er også lett å flytte da den har integrert håndtak på toppen og er lett i vekt, kun 6.3 kg.

Restauranter som har testet maskinen er full av lovord og hevder at å slipe selv med Tormek T-2 gir et bedre resultat enn å levere knivene bort til sliping. Samt at de i det lange løp vil spare penger. Men viktigst av alt er jo at de alltid har skarpe kniver!

Tekniske opplysninger:
Bredde 240mm

Dybde 210mm

Høyde 285mm

Vekt 6.3 kg

Knivstørrelse bredde 14-60mm, tykkelse max 3,5mm

Diameter diamantskive ø 200mm
Bredde diamantskive 40mm
Poleringsskive Ø160x30mm
Motor 120W
Brukstid 30 min/t, pause 10min.
Lavt støynivå 54dB

Aksling i rustfritt stål
Tilstand Ny

Generell info

Dette er et lite utvalg av vårt store sortiment.
se mer på www.kantinebutikken.no eller kontakt oss
om du savner størrelser eller artikler.
Vi imøtekommer alle behov!

Ved å ha sterk fokus på produktkunnskap ønsker vi å være din rådgiver i veien frem til å finne ett produkt som tilfresstiller ditt ønske og behov.

Vi ønsker å være en forhandler som ikke bare er der når du skal handle ditt nye produkt, men også en forhandler som stiller opp og hjelper deg hvis noe uforutsett skulle skje.

Vårt samarbeide starter den dagen du blir kunde hos oss.

Vi treffes på telefon: 40 10 68 88

Alle priser er eks. mva, miljøavgift og frakt.
Standard 1 års garanti på nytt utstyr

3121 Nøtterøy

Annonseinformasjon

FINN-kode 175825039
Sist endret 2. des. 2020 15:05

Rapporter annonse