Pizzastål 6mm. 40×35 cm

Til salgs
799 kr
Et pizzastål eller bakestål som noen kaller de burde vært allemannseie i ethvert kjøkken.Kan benyttes til pizza men også pitabrød, naanbrød, brød, baguetter og alt annet bakeverk med flott resultat.

Hvorfor er pizzastål så effektivt?

Pizzastål har 18 ganger høyere varmeledningsevne ift pizzastein, dermed vesentlig kortere steketider i en vanlig kjøkkenkomfyr som igjen sørger for en luftigere og vesentlig bedre pizza.

Ovnshevingen , hevingen som skjer etter at bakeverket kommer i direkte kontakt med ovnsgulvet blir radikalt mye bedre ved kontakt med stålet som avgir høy varme raskt til pizza eller bakeverket sammenlignet med pizzastein som har lav varmeledningsevne.

Sjekk denne artikkelen fra Pizzamani der Rene tester pizzastål sammen med pizza produsert med vårt fantastiske, nye pizzamel , Caputo Nuvola
Tilstand Ny

Generell info

Vi leverer til hele landet via vår transportpartner Norlines event posten til gunstige priser. Vi har også lokal butikk med utstilling og lager i Arendal. Kom gjerne innom og se våre produkter og vi hjelper deg med å finne akkurat det som passer for deg.

Torbjørnsbu 6, 4847 Arendal

Annonseinformasjon

FINN-kode 175682414
Sist endret 14. apr. 2020 02:27

Rapporter annonse