Instant Aluminium Stillas - Huspakke 2

Til salgs
17 992 kr
Kr 22 490,- inkl. mva.

Når du skal ha et kvalitetstillas, forhold deg til en profesjonell leverandør som forstår det norske regelverket og har nødvendig kompetanse.

Vårt fasadestillas Instant Blitz-Fix er et moderne moduloppbygget rammestillas i aluminium. Stillaset vi selger er produsert i høykvalitets aluminium og er rundprofil på røret. Dette er den mest brukte og mest foretrukne stillastypen i Norge. Instant Blitz-Fix stillassystem er konstruert med mål og spesifikasjoner som gjør at systemet også kan benyttes om hverandre med flere andre stillasmerker. Stillaser er typegodkjent av Arbeidstilsynet med belastningsklasse 3.

Stillaslengde: 6,14m
Antall seksjoner lengde: 2
Antall seksjoner høyde: 2
Standard arbeidshøyde: 6m (7m ved bruk av benjusteringer
Plattformhøyde: 4m

06 stk Vertikalramme 2,0m - aluminium
02 stk Enderekkverk topp plattformhøyde - aluminium
01 stk L-ramme / rekkverkstolpe - aluminium
02 stk Enderekkverk øvrige plattformhøyde
08 stk Rekkverk, enkle stag
06 stk Benjustering m/fotplate 0,6m
02 stk Plattform standard 3,07m lengde - alu profil
02 stk Plattform m/luke og stige 3,07m lengde - alu profil
04 stk Fotlist
04 stk Fotlist endestykke
02 stk Diagonal avstiver for 3,07 m lengde
01 stk Horisontal avstiver for 3,07m lengde
03 stk Veggfeste 0,38m
03 stk Kobling for veggfeste
03 stk Øyebolt

Bruk av stillas:
Annonsert stillastype kan anbefales til de aller fleste fasadejobber. Bygningsarbeid, vedlikehold, rehabilitering, rørleggerarbeid, blikkenslagerarbeid, isolasjonsarbeid, snekkerarbeid etc. Stillaset passer like godt for håndtverkere som for huseiere.

Kvalitet:
Annonsert stillas er typegodkjent i Norge og komplett ihht. Arbeidstilsynets krav (vær obs når du skal handle stillas at det er typegodkjent og komplett).

Levering av stillaser:
Vi har lager i Vestby, Bergen og Trondheim. Vi kan også levere stillas til hele Norge, med lave transportpriser pga. gode fraktavtaler vi har med de største transportfirmaene. Spør oss om fraktpris til din leveringsadresse.

Om Instant Norge AS:
Instant har levert stillas til tusenvis av kunder i mer enn 40år. Vi er kjent for å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser og er en samarbeidspartner med stor faglig kompetanse. Vi håper at du har tillitt til oss og ser frem til å høre fra deg.
Tilstand Ny

Generell info

For mer info om dette/disse produktene kontakt vår salgsavdeling mellom kl 07.00 og 16.00. Vi sender over hele landet, eller du kan hente ved en av våre avdelinger i Oslo (Vestby), Bergen (Nesttun) eller Trondheim (Ler).

Ta kontakt for pris eller besøk oss på www.instant.no for mer informasjon.

Midttunlia 13, 5224 Nesttun

Annonseinformasjon

FINN-kode 175510788
Sist endret 16. jul. 2021 15:04

Rapporter annonse