Åsnes Børge Ousland 210 cm

Til salgs
3 200 kr
Børge Ousland BC er en veldig lett og allsidig ski som passer ned i skisporet. En ski med solid stålkant (2,1×1,9 mm) og en veldig lett trekjerne, som egner seg like godt til lange turer og ekspedisjoner med pulk, som til dager i harde og isete skispor. Siden vi bruker samme stålkant på våre fjellski som det brukes på mange alpinski, sikrer dette godt grep på alle forhold og høy slitestyrke.

Denne fjellskien er lengdestiv og har en markant smørelomme, noe som gir et godt gå-spenn og en ypperlig ski for turer hvor god glid er essensielt. Skien kommer også med en såle som har godt voksopptak, er veldig slitesterk og slipt til å fungere i nordiske forhold.

Ousland BC skien har moderat innsving slik at skien skal være retningsstabil, men også svinger lett på hardt føre. En myk framtupp med Nordisk Rocker (løftet tupp) og Taper (tilbaketrukket bredeste punkt på tuppen) gjør at skien håndterer vanskelige forhold i fjellet godt og svinger lettere.

Denne skien har en lett trekjerne i poppel og paulownia, noe som gir en leken, solid ski med godt spenn og veldig lav vekt. Børge Ousland BC veier bare runt 900 gram per ski i 200 cm lengde – da er det ingen grenser på hvor langt og lenge man kan gå på ski!

Det lengdestive spennet og konstruksjonen i skien gjør at Børge Ousland BC har god bæreevne.

Tilgjengelige lengde: 210cm.
Bredde: 66-52-59
Vekt: 900g(200cm)

Veil. pris: 3999kr

Vi har også gode priser på bindinger, støvler og feller.
Spør oss gjerne om en fin pakkepris.
Tilstand Ny

Generell info

Oppgjør gjøres via Vipps bedrift og frakt tilkommer.

Meierivegen 1, 3560 Hemsedal

Annonseinformasjon

FINN-kode 173388205
Sist endret 27. apr. 2021 10:20

Rapporter annonse