Hilltip Icestriker/Spraystriker Tilhengermontert Spreder

Til salgs
Hilltip IceStriker Tilhengermontert spreder er en elektrisk helårs kombispreder med GPS speedcontrol som kan leveres i ulike størrelser fra 380 til 2100 liter, som passer til alt fra UTV til pickup og lette lastebiler - og gjør strøing og salting til en lek.

SPREDER KONSTRUKSJON
IceStriker sprederen er bygget for å oppfylle kravene til det europeiske lette pickup- og lastebilsegmentet, samt UTV/ATV. Den lettvektige kroppen til traktsprederen er laget av polyetylen. Kombinert med de monterte delene i rustfritt stål, gir de deg langvarig beskyttelse mot korrosjon og rust. Denne unike universaldesignen inkluderer integrerte tanker for det valgfrie forhåndsfuktigssystemet.

VÆSKESYSTEM: (valgfri)
Tankens konstruksjon kan enkelt omformes til en komplett saltvannsspreder-løsning, eventuelt til kombispreder for forhåndsfuktig. Integrerte beholdere i den tykke tanken rommer inntil 900L veske. Sprederen kan også utstyres med en 2 meter sprederstang eller slangetrommel med håndholdt dyse.

FARGESKJERM STYREENHET
Styreenheten lar deg velge spredermåte alt etter forholdene. Automatisk GPS-hastighet regulerer mengden av spredermateriale (g/m2) avhengig av kjøretøyets hastighet, mens manuell innstilling lar deg stille inn en fast hastighet. I tillegg innhentes og lagres det viktige data til et USB-minne, slik at du enkelt kan generere datarapporter. Styreenheten gjør det også lett å slå på funksjoner som vibrator, blinklys og arbeidslys inn i førerhuset.

TILLEGGSFUNKSJONER:
Innebygde festeløkker for å stroppe
fast enheten på kjøretøyet.
Traktsprederen inkluderer et støpt
alternativt område for bilskiltet
Inkluderer en kabel (tilbehør)
for valgfritt arbeidslys, blinklys og
ryggekamera som kan aktiveres
fra en standardkontroll

TILLEGGSUTSTYR:
Sett for forhåndsfuktende saltoppløsning, pumpe med innebygde
tanker i sprederkonstruksjonen
Spredebjelke for saltoppløsning, 2 m, med 2 5 m spredebredde
Slangetrommel (12 m) for spraying med saltoppløsning av
fortau, trapper og andre vanskelige områder på vinteren, og
vanning av blomster og vedlikehold av grønne områder på
sommeren.

ALTERNATIVT TILBEHØR:
• LED-arbeidslys
• Ryggekamera
• Støtteben
• Ekstrabeholder for oppbevaring av mer væske

ANNET TILBEHØR:
Hilltip H-Track er en sporingsprogramvare som er kompatibel med alle modeller av SprayStriker, IceStriker og SnowStriker.
Med den nye sporingsprogramvaren kan du enkelt spore og administrere alle dine spredningsenheter og snøploger online på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen.
HTrack er ett valgfritt tilleggsprodukt som må bestilles dersom det er ønskelig, og er ikke inkludert i brøytepakken. Det kommer da et engangsbeløp for produktet, samt et månedsbeløp for lisens itillegg.
* * * * *
Hilltip H-Track kan hjelpe deg å forbedre bedriften din ved å:
- La deg analysere for mer lønnsomme ruter, redusere unødige km, senke drivstofforbruket og få gjort mer arbeid på kortere tid.
- Kalkulere volumet av spredermateriale som blir brukt, samt tidsforbruket på hver rute, hvilket gir deg en bedre innsikt i faktisk forbruk.
- Identifiserer sjåfører og oppdager uønsket kjøreatferd, viser eventuelle behov for ytterligere opplæring/oppfølging og gir deg ro i sinnet ved å se at jobben blir utført riktig.
- Bevis til din kunde at du har vert på stedet, med støtte av GPS tidsstempel, samt en bekreftelse av hvor mye spredermateriale som er brukt.
Tilstand Ny

Generell info

Vest Brøyteutstyr AS holder til i Os i Hordaland og er leverandør av utstyr til brøyting, strøing, salting og kosting. Norske forhold krever skikkelig utstyr hos oss får du det du trenger for å få ryddet opp!

For mer informasjon om våre produkter, besøk vår hjemmeside, facebookside eller kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Tømmernes 47, 5212 Søfteland

Annonseinformasjon

FINN-kode 172765246
Sist endret 11. mar. 2020 14:17

Rapporter annonse