Thule BackSpace XT Bagasjeboks til sykkelholder - Tilbud

Til salgs
6 199 kr
Førpris 6.399,-

Thule Bagasjeboks BackSpace XT 9383

Sykkelholder for å sette Thule Backspace på, finner du i vår nettbutikk.
Hengermontert lasteholder. Thule BackSpace XT er en lett og robust lasteboks som passer på Thule VeloSpace sykkelstativ

En bagasjeboks fra Thule er den ideelle løsningen for deg som vil frakte ekstra utstyr på bilen. La oss hjelpe deg å finne den beste løsningen.

Thule BackSpace XT bagasjeboks
Bagasjeboks som festes rett på Thule VeloSpace XT sykkelstativ for hengerfester. Du kan bruke sykkelholderen som normalt når du har behov for det, men montere BackSpace XT bagasjeboks på sykkelholderen isteden når du har behov for annen type last.

Premium bagasjeboks som gir bilen 300 liter ekstra bagasjeplass med enkel tilgang. Perfekt der man ikke har mulighet til å frakte last på taket.

Boksen sitter montert lavt på sykkelholderen, slik at det er enkelt å laste inn og ut av den.
Siden boksen festes på Thule VeloSpace XT som kan vippes ut får du enkel tilgang til bagasjerommet selv med boksen påmontert.
Enkel å oppbevare når den ikke er i bruk siden den har lav vekt og er sammenleggbar.

Den harde bunnen i boksen er spesielt tilpasset Thule VeloSpace XT sykkelholderen.
Integrerte bærehåndtak hvis du har behov for å bære boksen.

Kan kombineres med Thule BackSpace XT rammeholder og Thule VeloSpace XT sykkeladapter for transport av én sykkel i tillegg til Thule BackSpace XT bagasjeboks (selges separat)

Ekstra plass med ekstra valgmuligheter
Når du vil ha med deg alt du trenger, får du ekstra lastekapasitet med en hengermontert lasteholder fra Thule. Den monteres trygt på hengerfestet på bilen, og du kan velge mellom en åpen lasteplattform eller en plattform med boks eller bag, som gir ekstra beskyttelse mot vær og vind. Og når lasteholderen ikke er i bruk, kan den enkelt tas av og lagres.

Med en hengermontert lasteholder fra Thule får du:
Ekstra plass til uhåndterlig eller tung last
Lastebokser eller bager som gir ekstra beskyttelse
Trygg montering på hengerfestet
Enkel fjerning og oppbevaring
Full trygghet på veien
Du kan være trygg på at Thules hengermonterte lasteholder er laget for å takle alle slags utfordringer ute på veien, samtidig som den holder tritt med resten av livet ditt. Vi kan være så sikre fordi designen har blitt testet til det ytterste ved Thule Test Center?, der produktene våre må gjennomgå en lang rekke krevende og ekstreme prøvelser. Ikke minst kollisjonstester – hvis ulykken skulle være ute – for å sikre at lasteholderen alltid er trygg både for deg og andre trafikanter.
Tilstand Ny

Generell info

Hos Takrails.no får du bare bra priser på Thule. Vi sender samme eller påfølgende dag fra vårt lager i Norge. Lynrask levering fra 59,- og takbokser og enkelte andre store produkter, leverer vi hjem til deg for kun 499,-

Se også våre andre annonser på finn.no eller besøk Takrails.no

I vår nettbutikkk finner du enkelt riktig takstativ til din bil, og det med bedre treff enn hos Thule selv! Du finner også flere holdere/stativ til kajakk, kano, SUP, sculler, robåt og surfebrett. Alt til knallgode tilbudspriser og selvsagt lyraskt levert! Nå kan du også hente din bestilling på vårt lager på Skedsmo ca 1 time etter bestilling. Bare si ifra til oss ved bestilling.Forbehold om prisendringer. Pris i nettbutikk er alltid gjeldende pris.

0259 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 172200501
Sist endret 15. jan. 2022 03:55

Rapporter annonse

Trygg på FINN