Merida eOne Forty 4000 Oppgradert motor str L - Utstillingsmodell - Stavanger

Til salgs
40 999 kr
2020 er her og Merida fortsetter utviklingen av sin prisbelønnede el-stisykkel-serie, og eOne Forty 4000 leverer varene.

eOne Forty kommer levert med den 100% nyutviklede karbonrammen til Merida. I år har man, i samarbeid med Shimano, utviklet et in-tube batteri og festesystem, som både er enkelt å forholde seg til, samt minimerer vekten. CFA-rammen er bygget med Nano-Matrix karbon, som gir en ramme som tåler svært mye juling, samt beholde en lav vekt, og de egenskapene en 2020-stisykkel skal ha.

Nye eOne Forty er Sixtys bror, med samme geometri på rammen, men med litt mer leken vinkel i front. En svært nedovervennlig sykkel, som også klatrer som en geit.

Sykkelen leveres med Suntour demper foran og bak, og har muligheten til å låses av, for transportetapper på flatere underlag.

Ellers er sykkelen stat opp med Shimano-komponenter, Deore gir, og hydrauliske skivebremser som gjør jobben!

Leveres med Shimanos 7000 motor og 504wh batteri, klar for mange timers morro, både på sti, kjerreveier, grus, og hvor enn du måtte ønske. NB: Denne modellen kommer med oppgradert Shimano E8000 motor!

Ta turen innom oss i Stavanger og sjekk ut eOne Forty, sykkelen som passer til alt!!

https://www.merida-bikes.com/nb-no/bike/707/eone-forty-4000

eOne Forty Shimano Steps Merida Stisykkel El-stisykkel Fulldempet elsykkel batteri Terrengsykkel Allroundsykkel
Sykkeltype Fulldemper
Tilstand Ny

Generell info

Bike Fixx er norges råeste sykkelverksted og sykkelbutikk. Vi tilbyr sykkelservice både til både privatpersoner og bedrifter. Våre servicemekanikere er eksperter og utfører sykkelservice på alle typer sykler inkludert elsykkel, high end terreng og landevei på vårt hovedverksted i Philip Pedersensvei 22 på Lysaker, Vækrøveien 203 A eller på din arbeidsplass. Gjør din handel hos faglig dyktige Bike Fixx! Bike Fixx Philip Pedersens vei 22 1366 Lysaker Åpningstider Mandag-Torsdag 7-17 Fredag 9-15

Haugåsstubben 10, 4016 Stavanger

Annonseinformasjon

FINN-kode 170646673
Sist endret 2. des. 2020 13:29

Rapporter annonse