Klipsch RP-8000F Premiere II

Til salgs
16 990 kr
Toppmodell i Reference Premiere II-serien. Doble 8" Cerametallic bassenheter gir høy effektivitet, lav forvregning og imponerende dynamikk! Nye solide aluminumsføtter reduserer resonanser og gir strammere bass!

Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et førstevalg uansett musikksjanger! Reference Premiere II benytter nyutviklede Cerametallic basselementer med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvrengning.
Gulvhøyttaler
2 stk. 8" Cerametallic elementer
1 stk. LTS Tractrix ventilert horndiskant (titanium)
Kont. effektpåtrykk: 150 watt RMS
Maks. spisseffekt: 600 watt
Høy effektivitet med følsomhet på 98 dB ved 1 watt / 1 meter
Impedans på 8 ohm
Frekvensgang: 32 Hz – 25 kHz (+/-3dB)
Tractrix diskanthornDiskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LST (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvrengningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytterområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggressivitet.

Cerametallic basselementerRP-8000F er utstyrt med 2 stk 8" basselementer. Den Cerametalliske membranen er montert i et svært robust stål-hus uten resonanser og drives av en kraftig magnet med en talespole i kobber. Elementene er svært effektive med lav forvrenging og er optimalisert for å matche diskanten slik at man får et lydbilde med svært god sammenheng.

Tractrix bassportKlipsch Tractrix bassport gir maksimal luftgjennomstrømning og mindre støy som forbedrer bassresponsen, gir større presisjon og kraftigere bassgjengivelse.

Doble terminalerAlle modellene leveres med elegant magnetisk frontgrill. Doble kontaktterminaler gir mulighet for bi-wiring eller bi-amping. Gulvhøyttalerne leveres med nye solide aluminiums føtter som har mindre kontaktflate til gulvet og reduserer resonanser – strammere bass og flere detaljer!

Loud and proud siden 1946I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.
Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. The hell I can’t sa Paul And that’s exactly what I’m going to call it . Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.
Klipsch’ offisielle slagord var The Ultimate Sound Experience . Det uoffisielle slagordet var Bullshit . Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte gjennombrudd . Etter dette begynte han alltid å gå med en gul Bullshit knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.
Tilstand Ny

Generell info

Vi sender i posten over hele landet.

Hellenvegen 15, 2022 Gjerdrum

Annonseinformasjon

FINN-kode 170469321
Sist endret 10. nov. 2020 16:13

Rapporter annonse