Royale Cube 14,5 kvm! Orkangaranti!

Til salgs
100 618 kr
Vi har normalt alle modeller på lager og kort leveringstid, vi leverer selvsagt helt hjem på døren til deg!

Du finner alle prisene og målene på de forskjellige modellene vi selger i nettbutikken vår, klikk på linken her:
https://www.hobbydrivhus.no

Vi har konstruert våre egne drivhus fra grunnen av for Norske værforhold helt siden starten i 2004, og gir orkangaranti på drivhus og lysthus i Deluxe og Royale serien!

Absolutt alle profiler i våre drivhus er spesiallaget for oss med tanke på lang levetid i det barske norske klimaet! Vi har kraftige rustfrie aluminiumsprofiler i tak og vegger, og alle drivhusplater festes med vårt selvutviklede unike festepatent med klemlister i aluminium som skrues fast i konstruksjonen med selvborrende rustfrie stålskruer, slik at platene sitter bom fast uansett vær og vind!

Dersom du velger glass i tak eller vegger kan du være trygg på at vi kun benytter sterkt herdet sikkerhetsglass, ikke billig 3mm drivhusglass. Vi benytter også sterke rustfrie stålskruer til alle sammenføyninger, i motsetning til svake aluminiumsskruer som knekker når du strammer for hardt.

Velg et kvalitetsdrivhus fra Hobbydrivhus du også! Vårt mål helt siden starten i 2004 har vært å lage Norges beste drivhus, og våre titusener av fornøyde kunder fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord er vår beste reklame!

Lagervare, kort leveringstid!

Royale Cube 14,5 Sortlakkert eller hvitlakkert aluminium! Rektangulær hagestue med valmet tak, perfekt som samlingsplass i hagen! Lengde 463 cm, bredde 313 cm. Høyde ved takrenne 192 cm inkludert sokkel. Totalhøyde 276 cm. 5 års værgaranti opp til orkan vindstyrke! (vindstyrke 33 sekundmeter/ 119 km/t)

En naturlig samlingsplass i hagen som lar deg forlenge hagesesongen mange måneder! Nyten kopp kaffe i en stille morgenstund, eller et glass vin i kveldssola sammen med gode venner, Royale Cube er en stilfull setting for det gode liv!

Vår Royale serie er konstruert med vesentlig kraftigere profiler enn det som er vanlig på det norske markedet. Royale har en stabil og lettvint innfesting av platene hvor platene klemmes fast med kraftige aluminiumslister som skrues på plass med rustfrie stålskruer. Dette gjør monteringen svært rask og enkel, og gjør at platene sitter svært godt fast i uvær. Klemlisten bidrar også til styrken i drivhuset fordi den halvbuede formen motstår nedbøying svært godt.

Leveres i sorteller hvit pulverlakkert aluminium
Lengde 463 cm.
Bredde 313 cm.
Høyde ved takrenne 192 cm inkludert sokkel. Totalhøyde 276 cm
Leveres med 1 låsbar dobbel stalldør, 136 cm bredde i døråpning, eller 1 dobbel skyvedør, 122 cm bredde i døråpning.
Mulighet for å sette inn dører på flere sider om ønskelig.
1 takhette med lufting, 2 sidevinduer.
Vegger i 4 mm herdet sikkerhetsglass.
Tak av 10 mm 2 -lags polykarbonat, eller 4 mm herdet sikkerhetsglass.
Takrenner og 4 nedløpsrør.
Sidevinduene leveres standard med manuell åpner, men vi anbefaler Univent automatiske lukeåpnere til alle luker.
Bildene viser en 12,1 kvm Cube.
Tilstand Ny

Generell info

Lagervare, kort leveringstid!

Gjerstadveien 1217, 4980 Gjerstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 169908945
Sist endret 26. okt. 2022 22:59

Rapporter annonse