INAKTIV

Malende Minx fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 800 kr
Minx er en liten frøken som er født ute på gata. Heldigvis for henne fikk hun komme inn i varmen hos DNNJ da hun var rundt 4 måneder gammel.

I begynnelsen når hun kom inn var hun veldig redd og synes mennesker var utrolig skumle. Hun lærte seg da at å frese hjalp å holde menneskene på avstand. Hun freser fortsatt men fostermor bare ler fordi det høres ut som luften som går ut av en ballong. Hun er med andre ord ikke så skummel som hun tror.

I fosterhjemmet brukte Minx kort tid på å vise seg frem. Det tok ikke mange dagene før hun spankulerte rundt i leiligheten akkurat som hun hadde bodd der foralltid. Hun er ikke like høy i hatten når fostermor beveger seg rundt, men blir bedre og bedre på dette for hver dag.
Minx er ei frøken som elsker kos, men er ikke helt trygg på menneske hender enda. Hun pleier derfor å bite fostermor når hun får kos, men dette er absolutt ikke hardt i det hele tatt. Men Hun foretrekker helst kos fra andre katter, selv om hun oppsøker fostermor oftere og oftere for kos.
Hun elsker å leke, og med en gang hun hører fjærpinnen bli tatt frem, kommer hun luskende for å fange den. Hun har også en egen ballbane som blir flittig brukt.

Hun elsker også alt av mat, og blir veldig motivert når fostermor frister med godbiter.
I fosterhjemmet har hun flere andre katte venner, men er spesielt glad i fosterbroren hennes. Hver gang hun ser han, maler hun høylytt og stryker seg langs han. De kan ligge timevis å sove og vaske hverandre for deretter å leke litt.

Fostermor har egentlig lyst å adoptere disse to ut sammen, da de trives så utrolig godt i hverandres selskap. Dessverre får ikke fostermor kose på fosterbroren, men han er utrolig trygg og ligger ved siden av fostermor i sofaen og sengen.

Om du har hjerterom til begge to, vil de være evig takknemlig.
Minx er som sagt fortsatt litt sjenert og passer nok ikke inn i en familie med småbarn.

Minx er antatt født 01.11.20.

Denne flotte pusen ønsker seg trygge utemuligheter i sitt nye hjem. Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4015 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 169755033
Sist endret 28. jul. 2021 22:21

Rapporter annonse