Kosedamen Kaiju fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Navnet mitt Kaiju betyr "mystisk vesen" vet ikke helt om jeg er så enig i den egt da jeg vil tørre å påstå at jeg egentlig er en katte ekte prinsesse. Jeg synes ikke det er helt kult å bare bytte slott(hus) og tjenerskap sånn ut av det blå, hjemme best elns heter det. Men når jeg først har validert og godkjent mitt nye hjem så blir jeg fort hjemmekjær og vil helst være det kjæreste du har i livet ditt!

Ifra du står opp til du legger deg skal din tid brukes til å gi meg all oppmerksomheten jeg trenger, kos, mate meg og for all del ikke glem å tømme do kassen min, den skal det aller helst dufte lavendel av. Og bare glem å gå på do selv uten at jeg får være med deg? Uhørt.

Aller helst vil jeg bo i et rolig og pyntelig hjem uten disse små som løper rundt å bråker noe fælt. De litt større skal nok gå fint, spesielt hvis de har lyst å leke med meg!

Man kan ikke være en katte ekte prinsesse uten å være litt eventyrlysten. Akkurat slik som Rapunzel kan jeg ikke stenges inne i slottet mitt, jeg vil ut på eventyr i det fri. Så veldig flott hvis du bor i nærheten av en liten eventyr skog.

Der jeg bor nå er jeg blitt god venn (kanskje litt forelska) i slottets hvite prins og vil helst være med han ut på katte-eventyr. Dessverre sitter jeg låst inne i mitt slott å venter tålmodig til min prins vender tilbake og den dagen et snillt menneske kan bryte forbannelsen min og gi meg et for alltid hjem.

Er du en ridder av rent hjerte? Da kan du ta kontakt med de folkene under her og kanskje komme på et lite teselskap for å møte meg.

Kaiju er født 20.06.19.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4315 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 168894952
Sist endret 6. jan. 2021 13:50

Rapporter annonse