FORHÅNDSSALG! GARDENPRO 13HK 87CM SNØFRESER M/BELTER - EL-START - VARMEHÅNDTAK

Til salgs
13 990 kr
PÅ LAGER FRA CA 25 - FORHÅNDSBESTILL NÅ TIL SUPERPRIS

VI SENDER I HELE NORGE - INGEN BETALING FØR LEVERING - FAKTURA

Vær rustet for neste vinter med toppmodellen fra GardenPro til en vanvittig lav pris!

BESTILL ENKELT I NETTBUTIKK - RENTEFRI DELBETALING 9MND GJENNOM DNB ELLER KLARNA!

ENDELIG ER DEN HER! Gardenpro´s nye toppmodell med en kraftig 13HK Snow Engine og beltedrift! Hele 87cm bredde på skovvel, så her har du den ultimate snøfreseren for større områder!

Dette er en toppmodell som har det meste av utstyr. Elektrisk 230v startsystem gjør det enkelt å komme i gang. Den leveres også med et differensialsystem som gjør at snøfreseren på tross av sin størrelse er svært lett å håndtere. Kraftig arbeidslys i LED og varme i håndtak finnes også.

Med beltedrift i trekantform har du den beste fremkommeligheten uansett underlag. Snøfreseren har stor skovvel og lang vifte som er helt nødvendig for å ta unna bløt og fuktig snø. Utkasteren er i solid stål og har god bredde for god kastelengde (ca 15 meter).

Enkel forflytning uten fresing med Gardenpros tre-trins justering av freseren. Egen modus for tung snø, isfjerning og transport. Justeres enkelt med spake på høyre side.Spesifikasjoner:

Motor: Loncin Snow Engine 13HK
Slagvolum: 375cc
Bensin: 95 blyfri (6 liters kapasitet)
Olje: SAE 30 vinterolje (1,1 liters kapasitet)
Gir: 6 forover, 2 bakover
Bredde Skovvel: 868mm
Høyde Skovvel: 540mm
Egenvekt: 141kg
Slitesko: Stål + plastikk
Utkaster: Fjernbetjent
Lys: Led arbeidslys
Varme i håndtak: JA
Differensialsystem: JA
Easy Turn: JA
Kastelengde: 1-15 meter
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-18. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 8, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar Lykkes Veg 8, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 168849461
Sist endret 24. feb. 2021 14:37

Rapporter annonse