LED-lys M-Flex til byggeplass, byggegjerder, byggegjerde

Til salgs
2 250 kr
Nyhet! Nemko-godkjent trommel for ekstra sikkerhet! Beste løsningen for lettvinn og midlertidig innendørs og utendørs belysning!

Belysning sikrer byggeplass mot inntrengere og gir gode arbeidsforhold. Belysning både utendørs og inne i bygg er enkelt og rimelig ved bruk av 25 m LED-lys på trommel. Kan ofte erstatte tradisjonelle lyskilder. Robust utførelse, og man unngår pærer som knuses eller må skiftes ut.

Gir et kraftig lys, og vår M-Flex versjon kan seriekobles opptil 200 m. Hvis den benyttes sammen med vår batteribackup (opptil 50 m LED-stripe/2 tromler), fortsetter den å lyse i en periode ved strømbrudd.


LED-strip på trommel har mange bruksområder og er delt opp i uavhengige segmenter på 1 m, som betyr at dersom et segment slutter å virke vil resten av LED stripen fortsette å lyse. Man sparer både tid, penger og miljø ved å bruke slik type lys. Den er svært raskt å montere (normalt benyttes kun strips), tar liten lagringsplass (1 km lys på 1 pall) og LED stripen er robust og har ingen knuselige deler eller pærer som må skiftes. Det betyr lave drifts- og vedlikeholdskostnader.
Tilstand Ny

Generell info

Priser eks. mva, frakt og emballasje. Vi tilbyr rimelige leveranser over hele landet, eller hent varene på vårt lager på Hagan v/Oslogrensa.

Garda Anleggsikring er spesialist på byggegjerder og mobile sikringssystemer til bygge- og anleggsplass. Vi tilbyr helhetlige løsninger til entreprenører og foretak i byggebransjen, samt sperremateriell for events og publikumsarrangement. Hos oss får du god service og rask levering til avtalt tid.

Se www.anleggsikring.no for hele vårt produktspekter.

Stamveien, 8, 1481 Hagan

Annonseinformasjon

FINN-kode 168596950
Sist endret 18. jun. 2021 14:19

Rapporter annonse