Lekne Helga fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Helga ble hentet inn fra en stor koloni når hun var liten. Det tok litt tid før hun fant sin plass i fosterhjemmet, og hun kan enda være litt usikker på nye mennesker og skumle lyder. Hun vil ha ting på sine premisser, og hun oppsøker deg når hun er klar for å hilse på.

Når Helga først lærer å stole på deg og har blitt kjent kan hun møte deg på morgenen å be om litt kos, hun vil helst ikke bli løftet eller ligge i fanget, men ligger fint ved siden av deg i sofaen. Da får hun aldri nok kos og blir raskt sjalu om andre får mer kos en henne.

Hun elsker å leke, og synes spesielt vannkranen er interessant. Fostermor får ikke fred på morgenen før vannkranen skrues på.

Helga vil nok passe best i et hjem med voksne eller med store barn siden hun kommer til å trenge tid til å finne seg til rette. Den rette familien for henne er en som kan gi henne tiden hun trenger på å bli trygg i nye omgivelser. Hun trives godt med andre katter og kan gjerne ha en kattevenn som viser vei.

Helga er født 12.07.20.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4016 Stavanger

Annonseinformasjon

FINN-kode 167180473
Sist endret 5. jan. 2021 11:06

Rapporter annonse