Prisene alle snakker om!

SKJÆRGAARD® COMFORT 180 CM KONTINENTALSENG / SENG / DOBBELTSENG / MØRK BLÅ SENG

Til salgs
17 495 kr
Skjærgaard Comfort Kontinentalseng har med sine madrasser i tre lag en helt fantastisk liggekomfort. De tre madrassene gjør at sengen former seg og gir både komfortdypde og støtte.

Finnes i flere farger!
- antrasitt, beige, sand, mørk grå og lys grå.
Ring oss på 32 12 14 16, dersom du ønsker en spesiell farge eller velour - vi kan ordne det meste!

Comfort-sengene har 7-sone Therapy®-pocketfjæring i hovedmadrassen, med myke skulder- og hoftesoner for optimal støtte og komfort. Med en deilig myk overmadrass på toppen sover du godt hele natten. Comfort er trukket med eksklusive møbeltekstiler som kan vaskes i maskin på håndvaskprogram. Overmadrasstrekket kan vaskes på 60 grader. Skjærgaard Comfort er ikke bare en seng, men et elegant møbel.

Mål:
Bredde: 180 cm
Lengde: 200 cm
Høyde: 67 cm (NB: 5 cm bein kan leveres)

Produktegenskaper:
- 7 sone Therapy®-Pocketfjæring i hovedmadrassen(250/M2)
- Stort oppbevaringsrom. Boks laget av hvit laminert MDF. Heving av lokk assistert av solide gass sylindre
- Bein i aluminium, sort, natur, krom, champagne eller sokkel
- Skumkomponentene er i HR37/37 kvalitet (High Resilience polyurethane foam)
- 12 cm heltre sengerammer med finger skjøter.
- Trekk til overmadrass kan vaskes på 60 grader.
- Hovedmadrass kan leveres i medium, fast eller ekstra fast

Overmadrass:
TigerTouch inkludert i prisen.
Tilstand Ny

Generell info

Sparmax AS er et heleid norsk selskap, etablert sommeren 2005 med avdelinger over hele Skandinavia. Vår butikk ligger på Østlandet i Hønefoss, bare 50 minutter fra Oslo.

Mange tar turen til Hønefoss for å handle i vår butikk. Opplev det store utvalget til landets beste priser.

Sparmax har vokst seg frem til å bli Norges største netthandel innen kapitalvarer til hjemmet, og satser på å være best på både pris og kvalitet innen baderomsprodukter, hagemøbler, seng & madrasser og velværeprodukter.

Vi har et bredt utvalgt innen baderomsprodukter og er markedsledende innen badekar, boblebad, steamdusj, dusjløsninger, baderomsmøbler, sofa og senger. Til hagen leverer vi hagemøbler i rotting, utendørs massasjebad fra den kjente amerkanske produsenten CalderaSpas, grillhytter og mye annet spennende. Vi satser stort på senger og madrasser og har en stor utstiling i vårt varehus i Hønefoss. Et gigantisk lager på over 12 000 m2 ligger rett ved siden av butikken. Mange tar med tilhenger og varebil slik at man får med seg varene hjem med en gang. Vi låner ut henger til dem som ønsker det, og sender mye varer med vår samarbeidspartner Bring for dem som ønsker varen levert hjem på døren.

Vi har salg, service og leveranse over hele landet, og omsetter i Norge og Sverige til sammen årlig for godt over 100 millioner norske kroner.

Suksessen kommer av en god infrastrukt med et daglig intens fokus på å presse prisene ned til landets laveste priser på kvalitetsprodukter. I tillegg til lave priser gir vi deg tryggheten med markedsledende 10 års materialgaranti. Gode garantier er noe vi jobber med i hele vårt sortiment.

Kombinasjonen mellom pris, kvalitet, og det faktum at det meste er lagerført til enhver tid gjør oss unike da du ikke trenger å vente på levering av dittnye produkt.

Åpningstider, varehus Hønefoss:
Se hjemmeside www.sparmax.no

Verkstedveien 48, 3516 Hønefoss

Annonseinformasjon

FINN-kode 165761206
Sist endret 15. aug. 2022 12:03

Rapporter annonse