Video

Marantz PM7000N Integrert Forsterker med Streaming 2x60w

Til salgs
13 990 kr
Marantz PM7000N er en helt ny forsterker fra Marantz med innebygget Heos streaming. Med Heos får du alle dine musikktjenester fra mobilen trådløst over til anlegget, og du får også muligheten til å sette opp multirom. I bunn av dette anlegget ligger det en skikkelig kvalitetsforsterker med svært god lydkvalitet, som passer til et bredt spekter av høyttalere. 60w pr kanal høres lite ut i en verden hvor man får en lydplanke med 350w til halve prisen, men her er vel et greit eksempel på at det er forskjell på epler og rosiner.
Forsterkeren har innebygget dac av god kvalitet, og digitale innganger slik at f.eks kan koble tvlyden gjennom for å få fantastisk film og tv-lyd. Utgang for subwoofer er også på plass, slik at man virkelig kan få filmlyden på plass.

Da hele forsterkeren kan betjenes fra mobilen, åpner det seg mange muligheter for å plassere denne nærmest hvor som helst, både synlig og skjult, uten å miste funksjoner eller kvaliteter. Perfekt for in-wall høyttalere, og perfekt for flotte gulvstående, eller stativhøyttalere, eller hva annet man har liggende.

Forsterkeren er tilgjengelig for bestilling nå, og er i demo i vår butikk for den som har lyst til å oppleve selv. Velkommen innom for en god opplevelse!
Tilstand Ny

Generell info

HiFi Life As er en ny forhandler av HiFi og Hjemmekino i Trøndelag, og har som mål å gi deg den beste opplevelsen når du skal nyte favorittmusikken din, eller se TV og film.
Vi er premiumleverandør på følgende merker: KEF, Polk, Definitve Technology, McIntosh, Classé, Marantz, Rotel, SVS og ProJect. Som premiumforhandler har vi full tilgang til hele sortimentet fra våre merker slik at du kan være sikker på å få den hjelpen du ønsker og forventer.
Besøk vår nettbutikk eller kom innom vårt showroom i Hommelvik, så hjelper vi deg med å finne det som gir gåsehud.

Malvikvegen 1344, 7550 Hommelvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 165744416
Sist endret 8. okt. 2020 18:18

Rapporter annonse