Arctic Trucks crommet frontbøyle

Til salgs
8 260 kr
Det er noe utstyr enhver pickup, SUV eller varebil må ha, og lyktebøyle med ekstralys er en av de tingene. Vi leverer EU-godkjente frontbøyler. Bøylen er laget av et 76 mm rundt rustfritt stålrør som er tilpasset bilens frontprofil og monteres med braketter på bilens ramme. Ingen drilling eller tilpassing av bilens front er nødvendig for montering.

Bøylen er ikke en erstatning for en såkalt kufanger men kun ment som styling og for montering av ekstralys. Vi har lyktefester som passer rundt bøylen.

Bøylen kommer i to utførelser – crome og sort.

NB! Pass på at du kjøper korrekt bøyle til din bil da godkjennings-papirene er spesifikke på hvilken bil bøylen passer til.
Bøylen er ikke en erstatning for en såkalt "kufanger" men kun ment som styling og for montering av ekstralys. Vi har lyktefester som passer rundt bøylen.

Bøylen kommer i crome og sort og med tverrbjelke (som oftest bestillingsvare)

Frontbøylen finnes til følgende bilmodeller: Toyota Hilux, Toyota Rav4, Toyota LandCruiser 150, Toyota LandCruiser 120, Isuzu D-Max, Volkswagen Amarok, Volkswagen Transporter, Volkswagen Caravelle, Volkswagen T5, Volkswagen T6, Volkswagen Caddy, Volkswagen Crafter, Nissan Navara NP300, Mitsubishi Outlander, Land Rover Discovery, Iveco Daily, Dacia Duster, Citroen Berlingo, Mercedes Vito, Mercedes Sprinter, Mercedes X-Klasse, Ssang Yong Rexton II, Kia Sorento, Kia Sportage, Peugeot Boxer, Ford Connect, Ford Ranger, Ford Ranger Raptor og mange flere !

– finner du ikke din bil, ta kontakt, denne bøylen finnes til de fleste bilmodeller.

NB! Pass på at du kjøper korrekt bøyle til din bil da godkjenningspapirene er ganske spesifikke på hvilken bil bøylen passer til.

Kjært barn har mange navn: Ku-fanger, Kufanger, Lyktebøyle, Lampebøyle, Grillguard, Front-guard, Frontguard
Tilstand Ny

Generell info

Arctic Trucks Norge AS er Norges største bilombygger. Vi holder til i Overgangen 17 på Solbergmoen. Ring oss på 32898080 eller besøk vår nettbutikk på www.arctictrucks.no

Våre åpningstider er
Man - Fre 0800 - 1600

Overgangen 17, 3058 Solbergmoen

Annonseinformasjon

FINN-kode 161944650
Sist endret 18. feb. 2022 10:48

Rapporter annonse